CHP'li Erol 'Erken Seçim Olacak'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP'nin Elazığ'da seçim çalışmalarına başlayacağını belirterek oldukça önemli bir açıklama yaptı. Milletvekili Gürsel Erol, 'Sanıyorum hafta içinde genel başkanımızla bir görüşmemiz olacak ve Elazığ adaylarının bugünden erken seçim talebini açıklamasını talep edeceğim. Yani seçim kampanyamızı başlatacağız' dedi.

CHP'li Erol 'Erken Seçim Olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Haber Türk Televizyo'nunda yayınlanan ve Kübra Par'ın hazırlayıp sunduğu "Kübra Par'la Açık ve Net" programına katılarak soruları yanıtladı.

Erken seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Gürsel Erol, erken seçim olacağını belirterek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp Elazığ Milletvekili Adaylarının bugünden itibaren açıklanmasını talep edeceğini söyledi.

“ELAZIĞ ADAYLARININ AÇIKLANMASINI TALEP EDECEĞİM”
Milletvekili Gürsel Erol, “Önümüzde bir erken seçim olur mu olmaz mı? Bana göre olacak. Semih Bey yok diyor ama bana göre olacak. Zamanında da olsa, erken de olsa partide adaylığı olan bir tek kişi var. O da benim. Elazığ ikinci sıra… Yani Elazığ ikinci sıradan milletvekili adayıyım. Sanıyorum hafta içinde genel başkanımızla bir görüşmemiz olacak ve Elazığ adaylarının bugünden erken seçim talebini açıklamasını talep edeceğim. Yani seçim kampanyamızı başlatacağız. Erken seçim talebimizi gündeme getireceğiz” dedi.