CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Elazığ'a Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cuma günü Elazığ'a geleceğini söyledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Elazığ'a Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cuma günü yaşanan 6.8’lik depremin ardından gece saatlerinden itibaren Elazığ’a gelerek, çalışmalara katılan, yerinde inceleyen ve vatandaşlara destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye’nin siyaset dışında bir acının paylaşılmasında birliktelik oluşturduğunu söyledi.

Kılıçdaoğlu, Cuma Günü Elazığ'a Geliyor

Milletvekili Erol, “Evliyalar diyarı diye adlandırılan Elazığ’ın gerçekten evliyaların el uzattığı ve Elazığlıları daha büyük bir acıdan kurtardığı bir süreç olarak değerlendiriyorum. Sayın genel başkanımız 31 Ocak Cuma günü saat 14.30’da Elazığ’a gelecek. Biz özellikle sayın genel başkanımız depremin olduğu gün ben bizzat telefonla arayarak kendisine deprem olduğunu, Elazığ’a gidiyorum dediğimde sabahleyin bende geleceğim ifadesini kullanarak hazırlık yapın sabah bende deprem bölgesine gelmek istiyorum dediğinde ben sayın genel başkanımdan bir ricada bulundum. Dedim ki ‘efendim deprem süreci ile ilgili, oradaki hazırlıklar, oradaki kurtarma operasyonları bitmeden sizin Elazığ’a gelmeniz doğru olmaz diye’ sayın genel başkandan ricada bulundum. Görüyoruz ki aslında doğal olarak bir deprem bölgesinde, bir afet bölgesinde gerçekten orada görevlendirilen bir koordinatör bakanın dışında aslında o ile devlet protokolünün gitmemesi lazım” ifadelerini kullandı.

"İnsanlarımıza Güvence Verdik"

Milletvekili Erol, “Devletimiz, hükümetimiz, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, valiliğimiz… sizin sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı çözecektir. Ve bu ilin milletvekili olarak bunun teminatı da benim diye gittiğim yer yerde topluma mahalledeki bu depremzede mağdur olan insanlara güvence verdik” dedi.