CHP'li Kaplan'dan Başkan Şerifoğulları'na Çağrı

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, CHP Milletvekili Gürsel Erol'a hakaret düzeyinde ağır sözler sarfettiğini belirterek, bu tutumu kabul etmediklerini ifade etti. Kaplan, Başkan Şerifoğulları'na daha sakin ve daha yapıcı bir politika yürütmesini önerdi.

CHP'li Kaplan'dan Başkan Şerifoğulları'na Çağrı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"ŞERİFOĞULLARI'NIN AŞAĞILAYICI TUTUMUNU KABUL ETMİYORUZ"

Zeki Kaplan, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve CHP Milletvekili arasında yaşanan tartışmaya değindi.

Şahin Şerifoğulları'nın Milletvekili Erol'a karşı söylemlerini ve tutumunu kabul etmediklerini ifade eden Kaplan, "Vatandaş imar revizyonuna karşı vatandaş sesini yükseltti. Bazı yerlerdeki kat farkını gündeme getirdiler. Burada vatandaş mağdur oluyor. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bu konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Ne hikmetse Belediye Başkanı sanki kendisine hakaret edilmişçesine aşırı derecede tepki gösterdi. Şahin Şerifoğulları, bu vilayette her kesimin oyunu alarak belediye başkanı seçilmiştir. O gün siyasetçiydi. Belediye Başkanı olduktan sonra kendi siyasi kimliğini bir tarafa bırakarak kendisine oy verene de vermeyene de eşit mesafede olması lazım. Belediye Başkanının milletvekilimize karşı yapmış olduğu hakaretvari aşağılayıcı tutumunu asla kabullenmiyoruz." şeklinde konuştu,.

"GERİLİM ÜZERİNDEN POLİTİKA İSTEMİYORUZ"

Elazığ'da gerilim üzerinden politika yapılmasını istemediklerini  vurgulayan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, şunları kaydetti: "Sayın Belediye başkanını daha sakin, daha mantıklı, daha akıllı ve daha yapıcı olmaya davet ediyoruz. Elazığ'da biz gerilim üzerinden politika değil, mantık ve akıl üzerinde uzlaştırıcı ve birleştirici bir şekilde politika yapmak istiyoruz. Sayın milletvekilimizin de düşünceleri bu yönde. Uygulamalarıyla bunu kanıtlıyor. Biz de düşüncelerimiz ve uygulamalarımızla bunu kanıtlıyoruz."