Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Açıklamasını Yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törende ilk açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, enkazlarımızı kaldırarak gerek köylerde ve mahallelerdeki bu yıkımların yerine TOKİ olarak adımlarımızı atıp yapılması gerekenleri yaparak kimseyi açıkta bırakmayacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Açıklamasını Yaptı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ERDOĞAN: BİR İMTİHANLA KARŞI KARŞIYAYIZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Teslimiyetin hep en güzel örneklerini yaşadık. Biz Bingöl, Van, Düzece, Sakarya, Bolu depremini yaşadık. Geçmişten bu yana birçok depremi yaşadık ama bu millet sabırla bunu aştı. Yine bir imtihandayız. El-aziz malum Erzincan’la komşu ve Erzincan’da da ne tür deprem yaşadığımızı biliyorsunuz. Değerli kardeşlerimi şunu ifade etmek isterim. Biz hakkında teslimiyetin en güzelini verdik veriyoruz. Şimdide böyle bir imtihanla karşı karşıyayız” dedi.

ERDOĞAN: ELİMİZDEN GELENİ SONUNA KADAR YAPIYORUZ YAPACAĞIZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hayatını kaybeden Muhammet Salih Civelek günahsız. Anne keza öyle. Biz devlet ve millet olarak elimizden geleni sonuna kadar yapıyoruz, yapacağız. Bütün bu çalışmalarımız devam edecek. Bu enkazlarımızı kaldırarak gerek köylerde ve mahallelerdeki bu yıkımların yerine TOKİ olarak adımlarımızı atık yapılması gerekenleri yaparak kimseyi açıkta bırakmayacağız. Ben sizden şunu rica ediyorum; dedikodulara, olumsuzluklara kulak asmayın. Bizler sizlerin hizmetkârıyız ve bu millete hizmet etmenin ecri büyük olduğunu bileniz. Ben hayatını kaybeden vatandaşlar