Dağhan: 'Problemleri Gündeme Getiren Bir Muhalefet Olacağız'

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, yönetim kurulu ile bir araya gelerek, ülke ve Elazığ gündemini değerlendirdi.

Dağhan: 'Problemleri Gündeme Getiren Bir Muhalefet Olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, yönetim kurulu ile bir araya gelerek, ülke ve Elazığ gündemini değerlendirdi.

"EKONOMİ KÖTÜYE GİDİYOR"
Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, ülke ve Elazığ’ ekonomisinin kötüye gittiğini belirterek, “Maalesef bütün bu ekonominin kötüye gitmesi neticesinde yapılan değerlendirmelere baktığımız zaman ülke insanı yanlış bilgilendirilmektedir. Bize göre ekonomimizin pik yaptığı yok. Pik yapan bir şey varsa bu doların, euronun, altının pik yaptığıdır. Bunun haricinde ekonomimizin iyiye gittiğine dair bir pik yoktur” dedi.

"BÜYÜK MİKTARDA PARA ELAZIĞ'DAN ÇIKACAK"
Başkan Dağhan, Elazığ’da yapılan deprem konutlarının maliyeti ve ödemeleri konusuna da değinerek, “Arsa parası, arsa fiyatları tüketiciden, Elazığ halkından çıkmasına rağmen, arsa payı verilmemesine rağmen, alt yapının devlet tarafından karşılanmasına rağmen bir daire fiyatı 239-240 bin lirayı bulacak. Bu normal bir fiyat olabilir. Zaten böyle olacaktı. Ama bunu insanlar  kredi çekip bunu ödeyecekler. 800 TL ile Elazığ’da kaç bin kişi ödemeye başlayacak. Bu para Elazığ’dan çıkacak ve bu çok büyük miktarlara denk gelecek. Bu paralar Elazığ’dan çıkınca Elazığ’ın ticareti zora girecek” diye kaydetti.

"PROBLEMLERİ YÜKSEK SESLE SÖYLEYECEĞİZ"
Başkan Murat Dağhan, Elazığ’ın problemlerine birlikte çözüm arayacaklarını belirterek, “Biz hiçbir yerde problemleri söylemekten imtina etmiyoruz. Biz bundan sonra daha yüksek sesle söyleyeceğiz ve dile getireceğiz. Elazığ’ın problemlerine beraber çözüm arayacağız. Elâzığ’da yeni bir jenerasyon, bunu diğer partilerde de görüyoruz. Çağdaş, çözümcül liderler artık partilerin başında. Elazığ’da yeni bir dönem başlamıştır. Artık sorgulayan, sesini çıkaran, problemlerini gündeme getiren bir muhalefet olacağız” ifadelerinde bulundu.

"İLÇE VE İL KONGRELERİMİZİ YAPACAĞIZ"
Deva Partisi İl Başkanı Dağhan, “Önümüzdeki Pazar günü Kovancılar ilçemizin kongresi gerçekleşecek. Sonraki hafta Arıcak, Karakoçan ve sonra merkez ilçe ve en sonunda il kongremizi yapıp parti binamızı açacağız. İl kongremizi yaptığımız gün ekim ayında hem il binamızın açılışı hem il kongremizi tamamlayacağız hem de Genel Başkan düzeyinde partimizin yöneticileri çağırıp il yönetiminin lansmanını yapacağız” dedi.