Demirbağ, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kuzova bölgesinde 25 köy muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Demirbağ, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Kuzaova bölgesindeki köy muhtarları ile bir araya gelerek onların sorun ve talepleri yerinde dinledi.

36 köyün sorunlarına kulak veren Milletvekili Demirbağ, “Bugün sabah saatlerinden itibaren basın kuruluşlarımızı, ajanslarımızı ziyaret ettik. Cuma’dan sonra da devam ettik. Saat 16.00-16.30’dan sonra da Poyraz’a gelmek suretiyle bu bölgedeki muhtarlarımızla yöre sorunlarını görüştük. Verimli de oldu. Allah kendilerinden razı olsun. Bir kısım resmi kurumlarla görüşme imkanımız oldu. Bir kısmı da takip edeceğiz inşallah. Üzerimize düşen bir şey olursa her zaman hizmetlerindeyiz. İnşallah böyle fırsat buldukça bütün köylere gitmezsek de köy muhtarlarımızla bir araya gelmek suretiyle merkezi noktalarda merkezi köylerde üzerimize düşen sorunların halledilmesi konusunda üzerimize düşen bir şey olursa yapacağız. Ben kendilerine güzel bir şekilde karşılayıp misafir ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.