'Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı Eleştirmek Had Bilmezliktir'

Akıncılar Deneği Elazığ Şube Başkanı Tevfik Sadak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Ramazan ayının ilk Cuma hutbesinde ilahi hükümleri dile getiren ayetleri okumasını eleştirenlerin had bilmezler olduğunu kaydetti.

'Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı Eleştirmek Had Bilmezliktir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, Ankara Barosu başta olmak üzere kendini bilmez bir güruhun Başkan Erbaş’ı hadsizce eleştirdiğini belirterek, İnsana kâinatta hak ettiği değeri göstererek, evvelimizi ve ahirimizi kul olmanın idrakiyle aydınlatan yüce dinimiz İslâm’ın kaidelerini hatırlatan Ali Erbaş hocanın yalnız olmadığını belirtti.

SADAK ‘RAMAZAN AYINDA İSLAMİ DEĞERLERE SALDIRMAK EDEPSİZLİKTİR’

Akıncılar Dernek Başkanı Sadak açıklamasında şunları söyledi: “Diyanet İşleri Başkanımızın, insanlığa saadet, mutluluk ve huzur getirecek ilahi mesajları görevi gereği insanlarla aktarmasından rahatsızlık duyan zihniyet aslında cahiliye dönemlerine özlem duyan ve insanlığa hiç bir gayriahlaki bir yaşamla birlikte huzursuzluk vaad eden köhne bir zihniyettir.

Tarihin her döneminde var olan ve güneşi balçıkla sıvamaya çalışan azgın güruhun bugünkü temsilcilerinin aydın müsveddeleri birtakım avukatların olması da bu çevrelerin medeniyet ve uygarlıktan ne anladıklarını ortaya koyması açısından da oldukça düşündürücüdür.

İlahi mesajla alay ederek ve Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Erbaş’ın uyarılarını hafife alarak İslami değerlere saldırmak ve bunu ramazan ayında yapmak terbiyesizlik olduğu kadar edepsizlik ve had bilmezliktir.