Elazığ Belediyesi İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında!

Elazığ Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere ev eşyası, giyecek ve yiyecek yardımları yaparak ailelerin yüzünü güldürüyor.

Elazığ Belediyesi İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ve koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Elazığ'da ki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi bünyesinde oluşturulan özel bir ekip, belediyenin sağladığı imkanların yanında hayırseverlerin bağışladığı ikinci el yatak, koltuk takımı, elbise, beyaz eşya gibi eşyaları alarak, temizliğini ve bakımını yapıyor, kullanıma hazır hale getiriyor. Ekipler, daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere, yardımları ulaştırıyor.

Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, yaptığı açıklamada, gönül belediyeciliği anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelere devletin şefkat elini gösterdiklerini söyledi.

Her vatandaşa hizmet anlayışı ile çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Bilginoğlu, "Deprem ve salgın sonrasında belediyemizin önemli bütçesini vatandaşlarımıza hizmet için aktardık. İhtiyaç sahiplerine ulaşarak bir nebze olsun dertlerine merhem olmaya çalıştık." dedi.

Çalışmaları hayırseverlerin desteği ve belediye bünyesindeki "Hayır Çarşısı" ile yaptıklarını belirten Bilginoğlu, yardımlarla depremzede ve dezavantajlı ailelerin yanında olduklarını aktardı.

Bilginoğlu; "Hayırseverlerin bize ulaştırdığı ürünleri gönül köprüsü kurarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Amacımız toplumumuzun her kesiminin sıkıntılarını görüp çözüm üretebilmektir. İhtiyaç sahiplerinin sürekli yanlarında olan bir belediyenin olduğunu hissettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzellikler paylaştıkça çoğalır. Sıkıntılar paylaştıkça azalır." Dedi.