Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinin İsmini Değiştirdi

Elazığ Belediye Meclis toplantısında alınan kararla Elazığ Belediye Kültür ve Kongre Merkezi'nin adı Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi olarak değiştirildi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinin İsmini Değiştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ kültürünün önemli isimlerinden birisi olan “büyükabe” olarak bilinen Merhum Bünyamin Eroğlu’nun ismi; Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’ne verildi.

Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında alınan kararla kültür merkezinin ismi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi oldu.

Eroğlu Ailesinden Teşekkür Mesajı

Öte yandan Bünyamin Eroğlu’nun isminin Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’ne verilmesinin ardından Eroğlu ailesi de bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Eroğlu ailesi adına Merhum Bünyamin Eroğlu’nun oğlu Fatih Eroğlu yaptığı açıklamada; “Elazığ Kültürünün mihenk taşlarından biri olan babam Bünyamin Eroğlu’nun adının bugün belediye meclis kararı ile Elazığ Belediyesi Kültür Merkezine verilmesi dolayısıyla şahsım ve ailem adına teşekkür ederim. Hepinizinde bildiği üzere Elazığ’ın yetiştirmiş olduğu büyük usta Bünyamin Eroğlu, Elazığ Kültürü’nün yaşaması için çok önemli destekler sağladı. Bugünde görüyoruz ki bu sağlamış olduğu destekler Elazığ’a az bile olmuş. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür Merkezinin isminin Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi olmasında büyük emekleri olan İlimiz milletvekillerimize, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlulları’na, Belediye Meclis Üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver’e, ve isim konusunu sürekli gündemde tutan tüm basın camiasına ve emeği geçen herkese şahsım ve ailem adına teşekkür ederim. Son olarak “Elazığ Böyük Abiyi “unutmadı!  Teşekkürler Elazığ” dedi.