Elazığ Belediyesi Yol Genişletme Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, konforlu şehir içi ulaşım hizmeti için yol bakım-onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Yol Genişletme Çalışmalarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yürütülen çalışmalar kapsamında Kızılay Mahallesi ile Gümüşkavak Mahallesi bağlantısını sağlayan Kazım Karabekir Caddesi’nin 1.200 metrelik bölümünde yol genişletme çalışması başlatıldı.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ulaşım ağını güçlendirmek ve konfor kazandırmak amacıyla şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediliyor. Şehrin doğu mahalleleri Kızılay Mahallesi ile Gümüşkavak Mahallesi ve Çevre Yolu bağlantısı sağlayan Kazım Karabekir Caddesi’nin 1.200 metrelik bölümünde yol genişletme çalışmasına başlandı.

Gerçekleştirilen istimlak çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol sahasında dolgu çalışmalarına başlandı. Toplam 2.500 metre uzunluğundaki Kazım Karabekir Caddesi’nin 1.200 metrelik bölümünde gerçekleştirilecek yol genişletme çalışmasının tamamlanmasının ardından cadde 25 metre genişliğinde 4 şerit olarak hizmete sunulacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şehir içi ulaşım ağına konfor kazandırmak amacıyla çalışmaların kesintisiz devam ettirildiği belirtilerek; “Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından şehrin dört bir yanında, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni bağlantı yolları açma, yol genişletme ve bakım-onarım çalışmalarımız devam ediyor. Elazığ'ımızı doğudan-batıya, kuzeyden-güneye kaliteli bir ulaşım ağı ile kuşatmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor.” denildi.