'Elazığ'da Devlet Bahçeli'nin Mührü Benim Elimdedir'

Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni, Başarılı Gazeteci Zeki Akbıyık'ın sunduğu 'Gündem' programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 'Elazığ'da Devlet Bahçeli'nin Mührü Benim Elimdedir' diyerek 'erken seçim olursa milletvekili adayı olacak mısınız' sorusuna da cevap verdi...

'Elazığ'da Devlet Bahçeli'nin Mührü Benim Elimdedir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın sunduğu 'Gündem’ programının konuğu olan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, önümüzdeki dönemde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde aday olup olmayacağı sorusuna cevap verdi.

Başarılı Gazeteci Zeki Akbıyık’ın 'milletvekili adayı olacak mısınız' sorusuna cevap veren MHP İl Başkanı Işıkver, 'Şahsi olarak istediğim hiçbir şey yok. Bir beklentimde yok. Bir hesabımda yok. Benim idealim Milliyetçi Hareket Partisine ve Türk devletine hizmet etmek.' dedi. 

BAŞKAN IŞIKVER 'BİR BEKLENTİMDE YOK HESABIMDA YOK...'
Programdaki soru karşısında açıklamalarda bulunan Başkan Işıkver, “ Yarın büyüklerimiz bana derlerse ki sen geç şurada şu görevi al oraya geçeriz orada oluruz. Benim kendi adıma hiçbir hesabım yok. Ama bu şu demek değildir ki yarın bir görev verirlerse kaçarım. Teşkilat başkanlığını yine isterim. Ama genel başkanımız bana oğlum geç evinde otur derse şeref duyarım bu partinin bir neferi olarak bir köşede dururum. Ben bugüne kadar elde ettiklerim bu görevin şerefi bana ve çocuklarıma da bir ömür boyu yeter. Ben bu noktadan sonra milletvekili olup maaşına mı bakacağım. Ben sadece hizmet ederim. Şahsi olarak istediğim hiçbir şey yok. Bir beklentimde yok. Bir hesabımda yok. Benim idealim Milliyetçi Hareket Partisine ve Türk devletine hizmet etmek. İnanın ben milletvekilliğini de il başkanlığından daha üst bir koltuk olarak değerlendirmiyorum. Belediye başkanlığını da değerlendirmiyorum. Bu şehirde Doktor Devlet Bahçelinin mührü benim elimdedir. Onun temsilcisiyim onun vekiliyim. Bu şeref bana da benden sonrakilere de bir ömür boyu yeter” ifadelerini kullandı.