Elazığ'da Elektrik Zamlarına Tepki!

DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı elektrik zamlarına tepki gösterdi.

Elazığ'da Elektrik Zamlarına Tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi il teşkilatı elektrik zamlarını gerçekleştirdikleri yürüyüş ile tepki gösterdi. Parti binasının önünden öğretmenevine kadar yürüyüş gerçekleştiren partililer “Zamlar Geri Alınsın” sloganları attı.

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, elektrik fiyatlarındaki artış hayat standartlarımızı ve ticari faaliyetlerimizi derinden etkilemiştir ”dedi.

"ZAMLAR GERİ ÇEKİLSİN"
Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “ Ülkemizin tamamını ilgilendiren her haneye her iş yerini etkileyen elektrik fiyatlarındaki artış hayat standartlarımızı ve ticari faaliyetlerimizi derinden etkilemiştir. Daha önce görülmemiş bir oranda gelen elektrik zamları ile halkımız ve işletmeler faturalarını ödeyemez hale gelmiş dar gelirli vatandaşlarımız kazançlarının büyük bir kısmını buralara harcamak zorunda kalmıştır. Esnaflarımız ödedikleri kiradan daha fazla elektrik faturası ödemek zorunda kalmaktadır. Evlerde ortalama 200, 300 gelen faturalar artık 1000 liranın altında gelmemeye başlamıştır. İş yerlerinde ise bu miktarlar akıl almaz seviyelere çıkmaya başlamıştır.” dedi. Kangal, zamların geri çekilmesini talep etti.

"VATANDAŞIMIZIN DAYANACK GÜCÜ KALMAMIŞTIR"
Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “ Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Evine gıda alamayan çocuklarına harçlık veremeyen dükkanında ışık yakmaya korkan insanlarımızın can çekişen milyonların haykırışını duyun artık. Dayanacak gücü kalmayan vatandaşımızın bu haklı serzenişine kulak verilmeli ve acilen yapılan zamlar geri çekilmelidir.” dedi.