Elazığ Hakimiyet Gazetesi 10. Yılını Kutluyor

İlimiz medyasında başarılı bir şekilde faaliyetini sürdüren ve günlük olarak yayın yapan Elazığ Hakimiyet Gazetesi 10. yılını kutluyor...

Elazığ Hakimiyet Gazetesi 10. Yılını Kutluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizde günlük olarak yayın hayatını sürdüren Elazığ Hakimiyet Gazetesi 10 yaşına girdi.

Şehrin güncel, ekonomik, siyasi ve spor alanında nabzını tutan ve köşe yazarlarıyla şehrin sorunlarının çözülmesinde önemli rol oynayan Hakimiyet Gazetesi 10. yılında da yoluna kararlı bir şekilde devam ediyor.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak yaptığı açıklamada, “Hakimiyet Gazetesi yaptığı haberler ile farklı bir bakış açısı oluşturdu. Amacımız Elazığ’ın sorunlarını  gündeme getirerek, çözüm noktasında yardımcı olmaktır. Gazetemiz yaptığı haberler ile her kesimden büyük bir ilgi görüyor.”dedi.

Elazığ medyasının çok eski bir tarihi olduğunu ifade eden Toprak,“ Elazığ kadim bir şehirdir. Kültürü ile medyası ile her zaman güçlü bir şehirdir. Elazığ’ın yazılı medyası da çok eski bir medyadır. Güçlü bir yapıya sahip olduğu için Elazığ’ın sorunlarına vakıftır. Biz de Hakimiyet Gazetesi olarak, Elazığ’da yayın yaptığımız için çok mutluyuz. Amacımız Elazığ’a hizmettir. Haberlerimiz ile sorunların çözümü için yol göstermektir. Bu nedenle 10’ncu yılımızı kutluyor, emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve tüm Elazığlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu vesileyle Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Hakimiyet Gazetesinin 10. yılını kutluyor, başta gazetenin imtiyaz sahibi Ahmet Toprak olmak üzere, tüm gazete çalışanlarını tebrik ediyoruz.