Elazığ, Üniversite Öğrencilerine Sahip Çıkıyor!

Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan 'Elazığ, Üniversite Öğrencilerine Sahip Çıkıyor' kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ, Üniversite Öğrencilerine Sahip Çıkıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin her alanda en iyi şekilde nabzını tutan ve şehrin sorunlarına kayıtsız kalmadan yoluna başarılı bir şekilde devam eden ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Yasemin Açık’ın yürüttüğü Genel Yayın Yönetmenliğini ise başarılı gazeteci Zeki Akbıyık’ın yaptığı Kanal Fırat Televizyonu örnek bir kampanya başlattı.

Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan ve öncülüğünü başarılı gazeteci Furkan Dilaver’in yaptığı kampanyada Elazığlı işadamları tarafından destekler gelmeye başladı.

Başarılı gazeteci Furkan Dilaver’in sunduğu “Son Baskı” programında kampanyanın startı verilerek buna göre Fırat Üniversitesinde okuyan öğrencilerin aylık 100 TL olan yemek kartlarını hayırseverlerin üstlenilmesi için bu kampanyanın başlatıldığı öğrenildi.

İŞADAMI DEMİRCİ GENÇLERİ UNUTMADI
Elazığlı işadamlarının destek verdiği kampanyada genç gazeteci Furkan Dilaver’in sunduğu“Son Baskı” programına canlı olarak bağlanan Ziver Holding Yönetim kurulu Başkanı Veysel Demirci, 223 öğrencinin yıllık yemek ücretini üstlenerek  öğrencilerin yanında oldu.

Gençlerin eğitim hayatlarında her zaman destekçileri olacağını belirten hayırsever İşadamı Demirci, “Pandeminin etkisiyle dünyada ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiğimiz bu zor dönemde Fırat Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yanında olmak bizler için gurur vericidir. Bu anlamlı projeyi başlatan Kanal Fırat ailesini tebrik ediyor, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

BİR DESTEKDE AKIN YAZILIM VE TEKNOLOJİDEN!
Öte yandan başlatılan kampanyaya bir destek de Akın Yazılım ve Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Akın’dan geldi.

Genç İşadamı Yavuz Akın, başlatılan projeye firma olarak 30 öğrencinin yemek ücretini üstlenip destek olacaklarını belirterek, “genç bir girişimci olarak Fırat Üniversitesinde okuyan öğrencilerin her anlamda yanında olacağımızı belirtiriz” dedi.