Elazığ, Vali Kaldırım'ı Unutmayacak!..

Elazığspor'a verdiği desteklerle her zaman spor severlerin sevgisini kazanan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım kaldırılan transfer yasağının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kulübe isim sponsoru olan 'Birevim Firması 'na teşekkür etti.

Elazığ, Vali Kaldırım'ı Unutmayacak!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehre geldiği günden beri gerek ekonomik, gerek kültürel, gerekse de sportif faaliyetlerin geliştirilmesinden önemli katkılar sağlayan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor'un transfer tahtasının açılmasında en büyük desteği oldu.  

ETSO Başkanı Asilhan Arslan ile beraber, Türkiye Futbol Federasyonu ve bir çok işadamlarıyla beraber görüşmeler sağlayan Vali Kaldırım "Birevim Firması" yetkilileriyle de görüşerek Elazığspor'a isim hakkı konusunda sponsor olmalarını sağladı. 

Vali kaldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ; "Özellikle Birevim firması Elazığ’dan çıkan bir marka ve bize gerçekten sponsor oldu. Maddi konuda çok büyük destek verdi. Hasetten teşekkür ediyorum. Orada Murat Beyler, Mahir Beyler ikisi de Elazığlılar, has Elazığlı olduklarını gösterdiler. Biz kendilerinden rica ettiğimizde bir buçuk milyonu anında gönderdiler. Teşekkür ediyorum" dedi. 

Bu gelişmeler ışığında Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın önümüzdeki günlerde kamuoyuna geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, şehrin markası olan ve ilimizin tanıtımı noktasında en önemli bir yer tutan Elazığpor'umuzun transfer tahtasının açılmasında büyük emek ve gayret gösteren başta Elazığ Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile ETSO Başkanımız Asilhan Arslan olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.