Elazığspor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı!

Elazığspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, ilimizde yaşanan deprem ve ardından gelen pandemi sürecinin kulübü olumsuz etkilediğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek beklediklerini açıkladı.

Elazığspor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek beklediklerini açıkladı. 

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından meydana gelen pandemi sürecinin temsilcimizi oldukça sarstığı, bundan ötürü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan kulübün eski günlerine dönmesi adına destek beklediği açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

“Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren kulüplerin daha da kötüye gitmemesi için küme düşmeyi kaldırma kararı almıştı.

Türkiye Futbol Federasyonumuz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun destekleriyle tüm dünyayı etkisi altına alan ülkemizin de ciddi anlamda etkilendiği koronavirüsten kulüplerin daha çok zarar görmemesi adına küme düşmenin kaldırılması konusunda devrim gibi bir karara imza atmıştı. Türkiye Futbol Federasyonunun kulüplerimizin yarınlarını düşünerek böyle bir karara imza atması bizleri de oldukça mutlu etmiştir. Elazığspor Kulübü olarak bizlerde bu kararı olumlu bulup, tüm kulüplerimize hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz."

"Kulübümüzde Büyük Sıkıntılan Yaşanıyor"

"Hal böyleyken 24 Ocak depreminden ve hemen akabinde tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs hastalığından ciddi anlamda etkilenen şehrimiz ve Kulübümüzde büyük sıkıntılar yaşamaktadır. 2018-2019 sezonunda TFF 1.Lig’de mücadele ederken, ligin ortalarında stadyumumuzun yıkılmasından dolayı ciddi anlamda sıkıntılar yaşamış ve o sezon maçlarımızı büyük taraftarlarımızdan yoksun komşu şehirlerde oynayarak bir alt lige düşmenin üzüntüsünü yaşamıştık. Yeni sezona transfer yasağı ve -3 puan silme cezasıyla başlamamız sıkıntılarımızı bir kat daha artırmıştı. 24 Ocak’ta yaşadığımız deprem felaketi ise şehrimizde büyük bir yıkıntıya sebep olmuştu. Çoğunluğu alt yapı ve Elazığlı gençlerden oluşan kadromuzda, birçok oyuncumuzun evleri depremden zarar görmüştü. Tam depremin yaralarını sararken, bir de koronavirüs hastalığıyla mücadele etmek zorunda kaldık."

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Destek Bekliyoruz"

"Şehrimizin marka değeri ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan Elazığspor’umuzu bu sebeplerden dolayı eski günlerine döndürmek adına; Ülkemizdeki sorunları tek tek çözüme kavuşturan Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’den, birbirinden kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi’den, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Beyefendi’den, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu Beyefendi’den, Federasyonumuzun kıymetli Başkanı Nihat Özdemir Beyefendi’den ve yine ilimizin birbirinden değerli siyasileri ve mülki amirlerinden Kulübümüzün eski günlerine dönmesi adına destek bekliyoruz. Yakın zamanda başlayacak yeni sezon öncesi hem depremden, hem de koronavirüsten etkilenen kulübümüzün içinde bulunduğu bu duruma kayıtsız kalınmayacağını düşünüyor, kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.”