Elazığspor'dan Nihat Özdemir'e Destek!

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, TFF Başkan Adayı Nihat Özdemir'in düzenlediği iftar programına katılarak, kulüp olarak Özdemir'i destekleyeceklerini söyledi.

Elazığspor'dan Nihat Özdemir'e Destek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019-2020 Futbol Sezonu’nda TFF 2.Lig’de mücadele edecek Temsilcimiz Birevim Elazığspor, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için adaylığını açıklayan Nihat Özdemir’i destekleyecek…

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, TFF Başkan Adayı Nihat Özdemir’in düzenlediği iftar programına katıldı. Başkan Öztürk; “Kulüplerimizin yaşadığı sıkıntıları bizzat Nihat Özdemir’e ileterek, bu sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

İstanbul Limak Eurasia Luxury Otelde düzenlenen iftar programının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Selçuk Öztürk, “TFF Başkan Adayı değerli hemşehrimiz ve ağabeyimiz Sayın Nihat Özdemir’in davetine icabet ettik. Kulüplerimizin yaşadığı sıkıntıları bizzat kendilerine ileterek, bu sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Sağolsun TFF Başkan Adayı Nihat Özdemir’de kulüplerimizin problemlerini dikkatle dinleyerek bu sorunları çözüme kavuşturmak adına önemli çalışmalar yapacaklarını bizlere aktardı. Geçmişte de Elazığspor’a maddi olarak katkılarda bulunan Sayın Nihat Özdemir’e çıktığı bu yolda bizlerde üzerimize düşeni yaparak destekleyeceğimizi beyan ederek,  başarılar diledik” dedi.