Elazığspor, Pazarspor'la Karşılaşacak!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 12. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temslcimiz TY Elazığspor, Pazarspor'la karşı karşıya gelecek.

Elazığspor, Pazarspor'la Karşılaşacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 12. Haftası’nda Pazarspor’u ağırlayacak. Ligin 11. Haftasında 10 oyuncusundan eksik Vanspor FK deplasmanına çıkan ve rakibine 2-1 yenilen temsilcimiz, Pazarspor karşısına mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak.

Bir çok futbolcusu korona virüse yakalandığı için ligde 2 maçı ertelenen Pazarspor da Elazığ’a çıkış yakalamak hedefiyle geldi. Tarihteki ilk randevu öncesinde iki ekip de 10’ar puanla 17 ve 17. Sıraları paylaşıyor. Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın sahaya; “Ahmet, Tufan, Onur, Ömer Faruk, Yiğitcan, Hebat, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Cengizhan, Yusuf Ensar (Muhammed İldiz) ve Ömer Yıldız onbirini sürmesi bekleniyor.

ORTA HAKEM DEĞİŞTİ!
Daha önce Hatay Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Semih Güçlü’nün yöneteceği maçta hakem değişikliği yaşandı. Değişikliğin sebebine ilişkin olarak TFF’den herhangi bir açıklama yapılmazken, müsabakanın yan ve 4. Hakemliğinde herhangi bir değişim olmadı.
29 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak olan maçı Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Burak Olcar yönetecek.