Elazığspor'un Hevesi Kursağında Kaldı!

Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü 2020-2021 sezonu ara transfer döneminde transfer tahtasını açmayı başaramadı. Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk açıklamalarda bulunarak Elazığspor'un son durumu hakkında bilgilendirme yapma amacıyla basın toplantısı düzenledi.

Elazığspor'un Hevesi Kursağında Kaldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk açıklamalarda bulunarak Elazığspor’un son durumu hakkında bilgilendirme yapma amacıyla basın toplantısı düzenledi.

Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk’ün açıklamalarından satır başları şu şekilde;

ÖZTÜRK ‘’SON 3 GÜNDE YOĞUN BİR TEMPO HARCADIK’’
Biz kendimiz tek başımıza bir mücadeleye girdik. Ola ki Allah nasip eder açarız. Hem biz mutlu oluruz hem sizler, hem taraftarımızı mutlu ederiz diye. Son 3 günde yoğun bir tempo harcadık. Dün akşamdan beri bazı yanlış anlaşılmalar var. Son dakikaya kadar transfer tahtasıyla mücade ediyorduk. Bizim Elazığspor’umuzun resmi sitesi var. Biz buradayız. Bizim resmi sitemizde hiçbir dakika transfer tahtasını açtık, oyuncuları aldık gibi bir beyanımız yok. Bunu bazı taraftarlarımız mutlaka gönülden istiyorlar açılmasını. O bağlamda duygusal açıklamalar yapmışlar.

ÖZTÜRK ‘’BİZİ ELEŞTİRENLER VAR O ELEŞTİRENLERİN ZATEN BAZILARI BELLİ’’
Biz son 3 gün 4 gün tekrar ya Allah bir gayretle bir mücadeleye girerek, bir savaşa girerek hatamı yaptık acaba. Bizi eleştirenler var. O eleştirenlerin zaten bazıları belli. Onların Bakırköy tımarhanesine gitmesi lazım. Ne derler onlara, şizofren mi derim, paranoyak mı dedim. Öyle tipler var. Her zaman yazıyorlar, çiziyorlar. Millet galeyana getiriyorlar. Bir yazı yazıyorlar, kopyalıyorlar yüz yere yapıştırıyorlar. Bunlar bana zarar vermez. Bunlar Elazığspor’a zarar verir. İçeride kalan çocuklarımıza zarar verir. Siz bu kulübün düşmanı mısınız ya? Bugün ben varım yarın yokum. Ama burada 32 tane oyuncu grubu var. Allah’tan korkun ya. Dün takımımı göndermişim ben takımımın başında gidemedim. Belki tahtayı açarız mücadele ederiz diye. Takımımızın başına gidemiyoruz. Bizi geçin oyuncuların şevkini düşürüyorlar. Bu çocuklar bu saate kadar 24 puan toplamış. -3’ümüz silinmezse 24 puanın var. Biz rahatız. İkinci yarıda 18-20 puan toplasan herhalde ligdesin. Bu çocuklarımıza ihanet ediyoruz ya. Eleştirirler vız gelir tırıs gider. Ben bunlara alışık adamım.

ÖZTÜRK ‘’KULÜBÜ ŞAHA KALDIRACAK, TAHTAYI AÇACAK GELSİN’’
Gelin kardeşim. Bu kulübü şaha kaldıracak, tahtayı açacak gelsin kardeşim. Bende yanında asker gibi yardımı olacağım dedim mi demedim mi. Pandemi var. Kongre yapamıyorsun. Galatasaray 1 yıldır kongre kararı alamıyor. Şimdi siz zannediyorsunuz biz buradan istifa ettik 3 gün sonra kongre kararı mı alınacak? Alınmayacak. Niye? Pandemi var. Dernekler masasına yazacaksınız dernekler masası kendi makamına yazacak. Oradan İçişleri Bakanlığı’na gidecek. İçişleri Bakanlığı’mızın iznine tabi kongre yapmak. Koşsan, koştursan 2-3 ay. 3 ay sonra lig bitiyor. Neyin kafasını yaşıyorlar bunlar neyi yazıyorlar ben anlamadım. Bunların beyni yok. Veya düşmanlıkları var. Artı bizim söylemediğimiz bir şey. Biz tahtayı açtık dersek açtık. Ben geçen defa da mücadele ettim. Son dakika 21.45’de açtık. Dünde 21.45’de açabilirdik. Biz bunun mücadelesinin içerisindeydik.

ÖZTÜRK ‘’HEVESİMİZİ KURSAĞIMIZDA BIRAKTILAR’’
Transfer tahtasını açamayan takımlara göre çok iyi yerdeyiz. Gelin kardeşi kulübe sahip çıkın diyorum gelen olmadı. Başkanlık mı yapacaksınız. Şimdi benim hakımdır bu. Sizin de hakkınız taraftarın da hakkı şehri yönetenlerin de hakkı. Gelecek adam ehil adam olacak ki biz bu anahtarı teslim edelim. Doğru mu yaptık işte. Belediyeye verdik doğru mu? Belediye kaynak oluşturdu mu o dönem? Oluşturdu. Ona rağmen 104 milyon gelir gelmiş. 55-56 milyon borçla bırakılmış. Bu ehil el midir. O gün ki yöneticilerden bahsediyorum. Ondan sonra takımım böyle yerden kalkmıyor. Oradan geldi PTT’ye. Süper Lig’de ki takım benim dönemimde bize destek olan PTT. Devrettik PTT’nin son yılında zar zor kurtardılar. Biz geldik herkes kapanır diyordu 4 ay sonra geldik takımı ligde tuttuk Arkasında dedik haydi şampiyonluk. Hevesimizi kursağımızda bıraktılar.

ÖZTÜRK ‘’BEN KÜME DÜŞMEM BU ÇOCUKLARLA’’
Devrettik bir Play-Off bile oynayamadık. Ondan sonra ne oldu? Ehil eller olur olmaz 1 günlük başkanımız, 4 buçuk aylık başkanımız 4 aylık başkanımız. Haydi gelin Elazığspor’un hali ortada 25 milyon transfer tahtasında 26 milyon faizlerle beraber belki 30 milyondur. Bunlar kime para ödediler? Ben transfer tahtasını neden açamadım biliyor musunuz? Açamadım. Hiçbiri benim dönemimim futbolcusu değil. Ve hocası da değil. Benim dönemimim ne oyuncusu ne hocası. Çünkü ben benim dönemime ait herkesi açarım. Bunların protokolü hep bakkal protokolü. Bunların kaç tanesi benim dönemim? Kendi dönemlerine para ödememişler ya. Ne oldu buradaki 156 milyonluk para ne oldu? 160 milyon bir para 2 sene içerisinde bir döngü olmuş burada. Ondan sonra Selçuk Öztürk tahtayı açamadı. Ben 3 milyon buldum. Şehirde 2-3 milyon vereydi açaydım kardeşim. Şehirde vereydi açaydık. Tahtayı açma hevesliyim. Bu takımda küme falan düşme… geçin bu işleri. Allah’ın izni. Allah kaza bela verir, elimizde sakat olur. Allah’ın izni ayrı. Benim derdim 6-7 oyuncuyu alsaydım Play-Off kovalamaktı. Play-Off kaçmamış. 55-56-57… göreceğiz. Bizim derdimiz tahtayı açıp Play-Off oynamak. Yoksa ben küme düşmem bu çocuklarla.

ÖZTÜRK ‘’ DÖRT DEFA BU TAKIMI KAYYUMDAN ALMIŞIM’’
Ben dört defa bu takımı kayyumdan almışım. Kayyumdan. Be kayyumun son kongrelerinde almışım. Bir daha kongre yapılsa kayyum atanan mecbur mahkemeye verilecek mecbur dernekler masası da kapanma kararı alacak. Bunu bazı arkadaşlar bilsin. Ben olmasaydım yedinci dönemim. Bugün Ordu gibiydi Elazığspor. Mersin İdmanyurdu’ydu, Antepspor’du. Daha kapanan nice kulüplerdi. Neyi anlatıyorlar bana? O cahiller bana neyi anlatıyor? Bu dediğim kulüplere çuval çuval para giden kulüplerdi. Bize kim ne vermiş ki neyin hesabını soruyor. Kayyum.. Karşımda aday da yok. Karşımda aday yok geliyoruz yaşatıyoruz yine kötü oluyoruz. Biz işimizden gücümüzden çocuğumuzdan feragat edelim. 2 senede gidip 5 defa işime bakmışım.

ÖZTÜRK ‘’ ELAZIĞSPOR’UMUZA SAHİP ÇIKALIM’’
Bizim burada beklentimiz beraber organizasyonun yapılması. Yarın burada bu iş adamları Ocak Şubat’ta gittiği zaman aynen yıkım işine döner daha kimse gelmez. Bari mevcudu yaşatalım. Tahtayı açamayıp mevcutu yaşatalım. Elazığspor’umuza sahip çıkalım. Bu çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım. Bunu istiyoruz biz. Kongre yapamıyorum. Sıkıntı o Yoksa bırakıp gideceğim. Açık söylüyorum. Kongre yapamıyorum kardeşim. Şubat’ın sonuna kadar kongre yasak zaten gelen yönetmelikte. Şunu düşünün. Gitmemi istiyorlar. Kim gelecek buraya. Varsa beni eleştiren adamın eti budu gücü. Gel al. O da yok. Arkamı dönüyorum facebooktan Selçuk Öztürk istifa etsin. Benimle telefonda erkek gibi konuşun. Erkek olun biraz. Açtım kendisine kızdım eleştirdim. Benimle konuşuyorsun bir saat sonra facebooktan yazı yazıyorsun. 52 dosya değil 72 dosya olsun. Aradım gönder bana dedim. Bırakın bunları ya. Bu işi güzel olarak yapanlar. Kişilik olarak söylemiyorum. Yönetim olarak niye 1 buçuk ay sonra gittin o zaman.

ÖZTÜRK "BİZİ BİZE BIRAKSINLAR"
Bizi bize bıraksınlar. Biz çekeriz ederiz ama çeviririz. Tekrar sözüm geçerli. Varsa bir alan adam da gelsin alsın. Sonuçta ben bu kulübü Akın Başkan’dan aldığım zaman 2 buçuk ay gayri resmi yönetmedim mi geldim buraya çantadan parayı verdim çeklerimi kestim. Bütün futbolcuların hesabını kapattım 2 buçuk ay sonra kongreye gittim. O da niye? Bir borcu göreyim diye. Her tarafa yazdık borcu gördük. Hayırdır yani gelip bu parayı verip tahtayı açacak da ben onun karşısına çıkacak kadar art niyetli birisi miyim. Ruhlarında varsa o bilmem. Onların ruhlarında varsa bilmem. Bizim ruhumuzda öyle bir niyet yok. İnternet sitemizden taahhüt etmişiz. Adam geldi tahtayı açtı da biz o kadar art niyetli miyiz bu toplumun yüzüne nasıl bakarız?

ÖZTÜRK ‘’ YÖNLENDİRMELER VAR’’
Fake hesaplar beni yıpratma adına özellikle hep beni öne atıyor. Kimseye dokunmuyorlar direk bize atıyorlar. Ben kimseye dokunmalarını da istemiyorum. Ben dokunursam zaten burada herkese dokunuyorum. Önemli değil benim için. Ama bir psikolojik anlamda ciddi yönlendirmeler yapıyorlar. Akıllı insanlar bunlar. Dün bir sahtekar almış metni 100 yere paylaşmış. Bu tip yönlendirmeler var.

ÖZTÜRK ‘’DİRENMEKTEN KURTULURUZ"
Belediye başkanımız da şu an mevcut takımımıza çok güveniyor. Geld maçları izledi. Maşallah dedi çocuklar ne gelişim göstermişler. Dedim ki Elazığspor’un altın madeni burası Allah nasip ederse. Ligi bitireceğiz Eylül’e kadar süremiz var. Bazı projelerimiz var. Sağ olsun belediye başkanımız onayladı onlar bir an evvel hayata geçirilirse onlar Elazığspor’un sıcak kaynağı olur. Onlar da zaten eğer gerçekleşirse bu projeler ne Elazığspor artık vilayete ne belediye başkanımıza ne milletvekilimize artık bize bir şey verin durumu olmaz. Onların sırtındaki yükte kalkar. Direnmekten kurtuluruz.