Elazığspor'un Kamp Giderlerini Ağar Karşıladı

Bir zamanlar Süper Ligin önemli takımlarından olan, ancak bu sezon TFF 3. Ligde mücadele eden Elazığspor, devre arası kampını Antalya'da yapacak. Kulübün kamp masraflarını ise AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar karşıladı.

Elazığspor'un Kamp Giderlerini Ağar Karşıladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmiş dönemlerde Elazığspor'a ve Elazığ'da faaliyet gösteren spor kulüplerine maddi ve manevi destek veren Milletvekili Ağar, TFF 3. Ligde mücadele eden Elazığ'ın marka değeri Elazığspor'un 2-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapacağı devre arası kamp giderlerini de karşıladı. 

Milletvekili Ağar'ın verdiği bu destek Elazığspor kulübü ve spor camiası tarafından takdirle karşılandı. 
Elazığspor Kulübü yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı Milletvekili Ağar'a teşekkür etti. 

Açıklamada, "Takımımızın 2-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapacağı devre arası kamp giderlerini karşılayan İlimiz Milletvekili Sayın Zülfü Tolga Ağar'a teşekkür ederiz" denildi. 

BİR DESTEK DE İL ÖZEL İDARESİ SPOR KULÜBÜNE
Gençlere ve spora büyük önem veren Milletvekili Ağar, Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübüne de destek vererek, kulübün yaşadığı problemi çözüme kavuşturdu. 

Elazığ Milletvekili Tolga Ağar Türkiye Basketbol Federasyonu ve ilgili kurumlar ile görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeler neticesinde yeni transferlerin lisans işlemleri tamamlanarak yakın zamandaki maçlarda oynamaları sağlandı.

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü bir teşekkür mesajı yayımlayarak, yeni transferlerin lisans işlemlerinde destek olan Milletvekili Tolga Ağar’a teşekkür etti.

Kulüp tarafından yayınlanan teşekkür mesajında; “Transfer yasağımızın kaldırılmasının ardından süratle yürütülen transfer görüşmeleri neticesinde anlaşma sağladığımız sporcularımızın işlemlerinin tamamlanıp müsabakalara yetiştirilmesi için gerek Türkiye Basketbol Federasyonu ve gerekse de FIBA nezdinde görüşmeler gerçekleştiren, İlimiz Milletvekili Sayın Zülfü Tolga Ağar'a teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.