Eski Devlet Hastanesi Resmen Devredildi

AK Parti MKYK Üyesi, ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut yazılı bir açıklama yaparak, eski Devlet Hastanesinin yerinin Milli Eğitime devredildiğini müjdeledi.

Eski Devlet Hastanesi Resmen Devredildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, eski Devlet Hastanesinin yerinin Milli Eğitime devredildiğini açıkladı.  

Bulut açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Şehir Hastahanesinin hizmete girmesiyle birlikte Eğitim ve Araştırma (Devlet) Hastahanesinin yeri ile ilgili bir çok spekülasyon yapılmıştı. Eğitim Araştırma Hastahanesinin yerinin Milli Eğitime devredilmesi ve bu sahada bir eğitim kampüsü oluşturulmasıyla ilgili milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte süreci yakından takip ettik. Şehir Hastahanesi’nin hizmete girmesi ile birlikte eski hastahane kampüsünün milli eğitime devri için milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte Milli Eğitim Bakanımız ile ve Sağlık Bakanımız ile defalarca görüşmüştük” dedi.

 Milletvekili Bulut, “Partimizin MKYK toplantında konuyu Cumhurbaşkanımıza arz etmiştik. Hatırlanacağı üzere son il başkanları toplantısında Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları söz alarak Cumhurbaşkanınıza talebimizi yeniden arz etmişti. Tüm bu çabalar karşılık buldu. Ve şehrimizin istediği oldu! Bugün mutlu sona ulaştık” ifadelerini kullandı.  

Milletvekili Bulut, “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Bey ile bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmemiz sonucunda imzalar atıldı. Eğitim Araştırma Hastahanesinin Yerleşkesi Milli Eğitim İl Müdürlüğüne devredildi. Bu alan binalarıyla birlikte eğitim kampüsüne dönüştürülecek” şeklinde konuştu.

Emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Elazığ’ı ilgilendiren her mesele ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a müteşekkiriz.Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca Bey’e ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Hastahane yerleşkesinin milli eğitim devrine katkı sunan milletvekili arkadaşlarımıza, belediye başkanımıza ve İl başkanımıza tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Elazığımıza hayırlı olsun” dedi.