F.Ü Hastanesinde Hizmet İçi Eğitimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fırat Üniversitesi Hastanesinde geçtiğimiz yıl içerisinde göreve yeni başlayan güvenlik görevlilerine oryantasyon eğitimi düzenlendi.

F.Ü Hastanesinde Hizmet İçi Eğitimler Hız Kesmeden Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hastane Müdür Yardımcısı Ayşe ALBAY (1.ve 2. Foto) tarafından gerçekleştirilen sağlıkta kalite farkındalık eğitiminde, Türkiye’ de Sağlıkta Kalite Sisteminin Gelişimi, Türkiye’ de Sağlıkta Kalite Sisteminin Temel Yapı Taşları, Sağlıkta Kalite Standartları ve Sağlıkta Kalite Göstergeleri hakkında bilgi verildikten sonra Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşiresi Mevlüde YILMAZ (3. ve 4. Foto) tarafından hastane enfeksiyonları ve el yıkama eğitimi verildi.


  
 Ayrıca Fırat Üniversitesi hastanesinde yeni başlayan Hemşirelere ve diğer sağlık personellerine de oryantasyon eğitimi verildi. Eğitim Hemşiresi Leyla GÜNAY tarafından düzenlenen eğitim, teorik ve uygulama olmak üzere iki aşamada gerçekleştirildi. Teorik eğitim olarak Eğitim Hemşiresi Leyla GÜNAY (5. Foto) tarafından genel hemşirelik hizmetleri eğitimi, Hastane Müdür Yardımcısı Ayşe ALBAY tarafından sağlıkta kalite farkındalık eğitimi, Çalışan Hakları Sorumlusu Kadriye ERDOĞAN 6. Ve 7. Foto) tarafından beyaz kod eğitimi yapılırken, uygulama eğitimi olarak Acil Anabilim Dalı Başkanlığı Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Mehtap GÜRGER (8.foto) ve Doç.Dr. Metin ATEŞÇELİK (9. Foto) gözetiminde temel ve ileri yaşam desteği (CPR) eğitimleri gerçekleştirildi.