Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı Etkinliği Düzenlendi

Fırat Üniversitesinde '6. Fırat Yazılım Teknoloji Proje Pazarı Ödüllü Yarışma' etkinliği düzenlendi.

Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı Etkinliği Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun ilginin olduğu etkinliğe; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, KOSGEB Müdürü Şaban Yaşa, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karakaya, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

20 projenin sergilendiği 6. Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğinde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve davetliler stantları tek tek gezerek yapılan çalışmalarla ilgili öğrenci ve akademisyenlerden bilgi aldılar.

Etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Üniversite genelinde öğretim elemanlarının danışmanlığında öğrenciler tarafından hazırlanan teknoloji ve yazılım ağırlıklı birçok projenin sergilendiği bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, “Bu tür projeler ilerde gençliğin teknolojiye yatkınlığını artırmak amacıyla düzenlenmektedir. Üniversite olarak öğrencilerimizin projeler konusunda teşvik ediyoruz, destekliyoruz. İleriki süreçte BAP üzerinden de biz öğrencilerimizin projelerini desteklemiş olacağız. Bugün dereceye giren projeleri de ayrıca ödüllendireceğiz” dedi.

Bilişim, yazılım ve birçok dalda yapılan projeler etkinliğe katılanlara tanıtıldı.