Forum Elazığ'da Hayal Kırıklığı!

Elazığ'da eski sebze hali arazisinde yapılması planlanan Forum Elazığ projesinden hala ses seda yok. Yıllar geçmesine rağmen projenin başlatılmaması Elazığ'da hayal kırıklığı yaşattı. 

Forum Elazığ'da Hayal Kırıklığı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de gayrimenkul, enerji, finans ve sağlık alanlarında önemli yatırımları bulunan bir holding, Elazığ’daki eski sebze hali meydanına Forum Elazığ projesi kapsamında dev bir yatırım yapmayı planlamıştı. 

Proje kapsamında 120 Bin metrekare alanda alışveriş merkezi, kafeterya, restoran, sinema salonu, hamam, lunapark, yüzme havuzu, kapalı otopark, sağlık kulübü gibi bir çok sosyal aktivite merkezinin yapılacağı açıklanmıştı. 

Temeli atılmış halde bekleyen Forum Elazığ Projesi, Elazığ için büyük heyecan yaratırken, şehir ekonomisine ve istihdama katmadeğer, sosyal hayata da canlılık kazandırması bekleniyordu. 

Ancak, 2018 yılında inşaasına başlanacağı duyurulan projeden 2 yıldır ses seda çıkmadı. Yıllar geçmesine rağmen projenin başlatılmaması Elazığ'da hayal kırıklığı yaşattı. 

YETKİLİLER HAREKETE GEÇMELİ
Elazığ'da bazı yatırımlarda olduğu gibi Forum Elazığ projesinin de gerçekleşmemesi konusunda endişe yaşanıyor. Projenin ne zaman başlayacağı henüz bilinmezken, Elazığ kamuoyu, siyasilerin ve ekonomi çevrelerinin ilgili firmayla temasa geçerek projenin hayata geçirilmesi için gerekli desteği vermelerini istedi.