Gazze Bombardıman Altında!

Gazze'den son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. İşgalci İsrail, hain saldırılarına dur durak bilmeden devam ediyor. Havadan ve karadan bombardıman sürdürülüyor. Kadın, çocuk, yaşlı demeksizin gerçekleştirilen hain saldırıya karşı, dünya sessizliğini koruyor.

Gazze Bombardıman Altında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşgalci İsrail, Filistin'de kanlı eylemlerinin şiddetini her geçen gün arttırıyor. Yaralı ve şehit sayısının sürekli arttığı Filistin'de yaşananlara karşı adeta 3 maymunu oynayan devletler insanlık kıyımına müsaade ediyor. 
KARA HAREKATI BİLMECESİ
Akşam saatlerinde İşgalci İsrail ordusu tarafından Gazze Şeridi'ne operasyon başlatıldığı ve İsrailli askerlerin Gazze'ye girdiği haberi duyuruldu. Fakat son dakika gelişmesiyle bu açıklamadan geri adım atılarak, İsrail Ordu Sözcülüğü tarafından, "Askerlerin girip girmediğini teyit edemeyiz" açıklaması yapıldı.

İsrail Ordusu Sözcüsü Avichay Adraee açıklamalar ile ilgili "tercüme hatası" olduğunu ileri sürdü.

İŞGALCİ İSRAİL'E HAMAS'TAN MİSİLLEME

Hamas'ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ndeki sivillerin ve sivil tesislerin hedef alınmasına cevap olarak İsrail'in Aşkelon kentine 100 roket atıldığını duyurdu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırmasının ardından İsrail'in güneyinde ve Aşdod kentinde siren sesleri yeniden çalmaya başladı.

Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne son birkaç dakika içinde 150'den fazla hava saldırısı gerçekleştirdiğini ifade etti.

BOMBARDIMAN EŞ ZAMANLI SÜRDÜRÜLÜYOR
İşgalci İsrail, Gazze saldırılarına hava, kara ve denizden eş zamanlı olarak devam ediyor. Yaralı ve şehit sayısının her an arttığı Gazze'de durum vahametini koruyor. Saldırılar sebebiyle Gazze'nin kuzeyinde elektrik kesintilerinin meydana geldiği öğrenildi. İşgalci İsrail'in bombaladığı yerlerden alevler yükselirken, olay yerlerine ambulans ve sivil savunma ekipleri sevk edilmeye devam ediyor.
NETANYAHU'DAN KÜSTAH AÇIKLAMA
İşgalci İsrail'in eli kanlı Başbakanı Binyamin Netanyahu, yıkıcı ve barbar söylemlerini sürdürüyor. Gazze Şeridi'ne kara operasyonu başlatıldığının duyurulması akabinde Twitter hesabından açıklama yapan Netanyahu, "(Bedel ödetmeyi) Yapıyoruz ve tüm kuvvetimizle yapmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle kan döndürdü. Son sözün henüz söylenmediğini belirten Netanyahu, operasyonların "gerekli görüldüğü sürece" devam edeceğini açıklayarak saldırgan tutumlarını bir daha ortaya koydu.
YARALI VE ŞEHİT SAYISI ARTMAYA DEVAM EDİYOR
İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hain saldırılarda 10 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesiyle şehit sayısı 119'a yükseldi.