Genel Sekreterden Personeline Aşı Çağrısı

Elazığ İl Özel İdaresi'nde Kurban Bayramı'nın ardından ilk iş günü bayramlaşma ile başladı.

Genel Sekreterden Personeline Aşı Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Özel İdaresi’nde Kurban Bayramı sonrasında ilk iş gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, Şube Müdürleri ile Yol İş Sendikası 2.Nolu Şube Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu tarafından Saha amirliği ve idari binada birimler gezilerek gerçekleştirildi.
ŞİŞ: İL ÖZEL İDARESİ BÜYÜK BİR HİZMET AİLESİDİR
Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, bütün çalışma arkadaşları ile bir aile bütünlüğü anlayışı çerçevesinde hizmet ettiklerine dikkat çekerek; “Özel İdarenin memuru, işçisi ve bütün çalışanları büyük bir hizmet ailesinin üyeleridir. Bizler, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin her köşesinde halkımıza hizmet etmekteyiz. İl Özel İdaresi’nin tüm çalışanları şehrimize ve halkımıza en verimli bir şekilde hizmet etmeye çalışmaktadır. Bayram sonrasında ki ilk iş günümüzde de çalışma arkadaşlarımızla bayramlaşarak mesaiye başladık ve her birinin bayramını kutladık” şeklinde konuştu.
ŞİŞ: TÜM PERSONELİMİZİ AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUZ
Genel Sekreter Ali Şiş, “Hem kendi sağlığımız hem toplum sağlığımız hem de çalışma ortamımızın sağlığı için mutlaka aşı olalım. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinden bizi koruyacak olan aşıyı bugüne kadar olmamış arkadaşlarımızın en kısa süre içerisinde olmalarını istiyoruz. Şehrimize etkin ve verimli hizmet etmede örnek olan Özel İdare çalışanlarının aşılarını yaptırmada da örnek olmalarını arzu ediyoruz. Öyle inanıyorum ki aşısını yaptırmayan her arkadaşımız en kısa sürede aşılarını yaptıracaktır” değerlendirmesinde bulundu.
OKUBAY: HER BİR ARKADAŞIMIZA ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay da programda yaptığı konuşmada İl Özel İdaresi çalışanlarının bayramını kutlayarak, “Tüm personelimiz mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Her bir arkadaşımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum” dedi. Yol İş Sendikası 2.Nolu Şube Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu ise İl Özel İdaresi çalışanlarının bayramını kutlayarak, hayırlı işler temennisinde bulundu.