Gönül Sohbetleri Dr. Ozan'la Devam Etti

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından tertiplenen, Gönül Sohbetlerinin konuğu şair, yazar ve Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tevfik Ozan oldu.

Gönül Sohbetleri Dr. Ozan'la Devam Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinan Aksu Kürsübaşı odasında gerçekleşen programda söz alan Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürü Kayahan Topal, kurum olarak milli ve manevi değerleri yüksek gençlerimizi gelecek nesillere hazırlamak adına hayat tecrübesi yüksek ilimizin ve ülkemizin önemli değerlerini Gönül Sohbetleri Programında ağırlamaya devam ettiklerini ifade ederek, “Öncelikle davete icabetlerinden dolayı Dr. Ahmet Tevfik Ozan hocamıza, ilgi ve alakalarından dolayı da gençlerimize ayriyeten teşekkür ediyorum” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Ozan; "Yurt Müdürlüğü Kalp Cerrahı Olmak Kadar Önemlidir"

Programla ilgili görüş belirten Dr. Ahmet Tevfik Ozan da Yurt Müdürlüğü yapan birinin Kalp Cerrahı olmak kadar önemli bir görev yaptığını belirterek, “Bugün ülkemizi yöneticiler de sizin gibi bu yurtlarda kaldılar. Yurt Müdürümüz bir odayı gezdirdi ve çok beğendim. Odalar da banyolar, lavabolar, çalışma odası ve yatak odası yer alıyor. Bizler öğrenciyken ortak banyoda 6 saat sıra beklerdik. Şimdi 6 dakika dahi beklemiyorsunuz. Devletimizin güzel imkanları var Allah Devletimizin eksikliğini göstermesin. Başarılı çalışmalarıyla takip ettiğim Yurt Müdürünüz Kayahan Topal kardeşimi de tebrik ediyorum. Son derece önemli bir görev üstlenmiş durumda. Geleceğin yöneticileri olan sizlerin gönüllerine nakış ediyor”diye kaydetti.

Konuşmaların ardından Dr. Ahmet Tevfik Ozan tarafından yurtta kalan öğrencilerle şiir ve sanat ağırlıklı bir sohbet gerçekleştirirken, Yurt Müdürü Kayahan Topal tarafından günün anısına Yrd. Doç. Dr. Ozan’a bir onurluk takdim edildi.