Hamza Yanılmaz'ı Anma Etkinlikleri İptal Edildi

Akıncılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak tertip edilen, Elazığ eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Hamza Yanılmaz'ı anma etkinliğinin bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayacağı belirtildi.

Hamza Yanılmaz'ı Anma Etkinlikleri İptal Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, merhum belediye başkanı Hamza Yanılmaz’ın vefat yıldönümünde 9 yıldır çeşitli etkinliklerle anıldığını, bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle anma etkinliklerinin yapılmayacağını kaydetti.

Başkan Sadak, merhum Hamza Yanılmaz’ı vefat yıldönümünde hayırla yâd ettiklerini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Elazığ eski belediye başkanımız ve milletvekilimiz, kıymetli hocamız Hamza Yanılmaz’ı vefatının 9. yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyoruz. Önceki yıllarda merhum hocamız için çeşitli anma etkinlikleri tertiplemiştik. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ki etkinliklerimizi iptal etme kararı aldık. Elazığ’da gerçekleştirdiği hizmetlerle her zaman hayırla anılan merhum başkanımızı hayırla yâd ediyoruz. Topluma örnek bir insan olan, inandığı yolda yürüyen ve iz bırakan merhum başkanımız geride bıraktığı eserlerle yaşatılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle merhum başkanımız Hamza Yanılmaz’a yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”