Haydi Elazığ! Vakit Sağlık Kahramanlarına Destek Olma Vakti!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "81 ilde Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı' oluşturma çalışmalarına Elazığ'da da başlandı.

Haydi Elazığ! Vakit Sağlık Kahramanlarına Destek Olma Vakti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs salgınında en büyük rolü olan ve hayatlarını hiçe sayarak insanların sağlığı için gece gündüz çalışan fedakar sağlık çalışanlarına bir destekte Tarım ve Orman Bakanlığından geldi.

Bakanlık başlattığı proje ile 81 ilde çalışan sağlık personellerinin ismine özel dikilecek ağaçlar ile “Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı” oluşturacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlık çalışanları için hatıra ormanı kurulacağını belirterek ilimizde de hatıra ormanı oluşturma çalışmalarına başlandığını ifade etti.

Bölge Müdürü Çetiner; “Koronavirüs salgınında hayatlarını hiçe sayarak insanlarımızın sağlığı için çalışan fedakar sağlık çalışanlarımıza Bakanlığımız tarafından "Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı" kampanyası bugün itibariyle başlatılmış oldu. İlimizde de oluşturulacak bu hatıra ormanında Elazığ’da görev yapan sağlık çalışanlarımızın adına fidanlar dikilecek.” dedi.

Tüm Elazığlı vatandaşları, sağlık çalışanlarına destek olmaya çağıran Müdür Çetiner; “Hadi hep birlikte bugün bize nefes olan sağlık çalışanları için http://gelecegenefes.com sitesinden fidan sahiplenelim geleceğe nefes olalım." İfadelerini kullandı.