Herşey Gençlerimiz İçin

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''Her şey Gençlerimizin İçin'' diyerek ortak çalışmalarına devam ediyor.

Herşey Gençlerimiz İçin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlerin bilişsel, sosyal ve kültürel anlamda gelişimlerine destekte bulunup, daha iyi yetişmeleri için çalışmalara devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlar da kalan Üniversiteli gençler için yurtlarda açılan kurs için usta öğretici desteği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezlerinden sağlanıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen okul ziyaretleri kapsamında İlimiz merkezinde 85, İlçelerimizde 15 olmak üzere toplam da 100 okul ziyaret edilerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetleri okul idareleri ve öğretmenleriyle paylaşılıp yerel ürünlerimizden olan Orcik ikramında bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezini ziyaret edip Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’den Gençlik Merkezinde açılan gitar, keman, naht, resim ve okçuluk gibi birçok kurs atölyesiyle birlikte Deneyap Teknoloji Atölyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

EREN: "GENÇLERİMİZİN İSTEMESİ YETERLİ"  
Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalar yapan İl Müdürü Abdulsamet Eren, ‘’ Birçok alanda ortak faaliyet yürüttüğümüz kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuda bizim en büyük kaynağımız ve destekçimizdir.  Gençlerimizin bizden herhangi bir kursun açılmasını istemesi yeterli. Gerekli altyapı çalışmalarından hemen sonra talep edilen kursu gençlerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

GÜRTÜRK: "ORDA BİR KÖY VAR UZAKTA"
Gençlik İl Müdürü Gürtürk, “Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile olan çalışmalarımız devam ediyor. Böylece geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bilişsel, sosyal, sanatsal ve sportif gibi tüm alanlarda gelişimlerine katkı sunuyoruz” diye ifade etti.