'Hoşgeldin Bebek, Mutluluk Getirdin' Projesi

Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Güder'in Belediye Başkanlığını yürüttüğü Varto Belediyesi tarafından yeni doğan çocuklara yönelik 'Hoşgeldin Bebek, Mutluluk Getirdin' projesi hayata geçirildi.

'Hoşgeldin Bebek, Mutluluk Getirdin' Projesi

Muş'un Varto İlçesi Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında yeni bebekleri olan ailelere bakım seti hediye ediliyor.

Göreve geldiği andan itibaren yoğun bir şekilde çalışmalara imza atan ve bölge halkının takdirini kazanan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder, Sosyal Sorumluluk Projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Güder himayesinde başlatılan ve "Hoş Geldin Bebek Mutluluk Getirdin" sloganıyla  hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında yeni doğum yapan ailelere set halinde  dağıtılmaya başlanıldı. Bir bebeğin ihtiyaç duyduğu tüm ürünlerin yer aldığı bebek seti, Varto belediyesi tarafından ailelere ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor.

Sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini vurgulayan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder yaptığı açıklamada "göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin kalkınması adına gerekli çalışmalar başlattık. Hayata geçirdiğimiz projelerimiz de halkımız tarafından takdir görmekte. Halkımızın bize olan güveni bizi mutlu ediyor ve daha da çalışmaya sevk ediyor” dedi.

Projeden dolayı memnuniyetini dile getiren anneler,  Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder'e  teşekkür ettiler.