İdris Alan, ETSO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

İş İnsanı İdris Alan, düzenlediği basın toplantısında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde başkanlığa talip olduğunu belirterek, 'Allah nasip ederse yarım kalan işimizi almak için tekrar adaylığımı açıklıyorum' dedi.

İdris Alan, ETSO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İş İnsanı İdris Alan düzenlediği basın toplantısında, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Bir otelde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunann İş İnsanı ve ETSO Eski Başkanı İdris Alan, "Allah nasip ederse yarım kalan işimizi almak için tekrar adaylığımı açıklıyorum” dedi.

"ELAZIĞ'IN SORUNLARIYLA İLGİLİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK"
Başkan adayı İdris Alan açıklamasında, “Bildiğiniz gibi daha önce çok uzun olmasa da Allah bize ilimize Ticaret Odası Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip etti.  Allah’a şükürler olsun Başkanlık dönemimizde sizlerin yardımıyla, sizlerin destekleriyle iyi işler yaptık. Çok şükür bize göre iyi işler yaptık, Elazığ’ın sorunları ile ilgili çözüm ürettik gündem yarattık. Ama 2018 yılında 1 Nisan’dı üyelerimizin teveccühüyle şu anki mevcut Başkanımıza Allah Ticaret Sanayi Odası Başkanığı’nı nasip etti. Bizler kadere inanan insanlarız Allah’a ibadet etmiş insanlarız Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapmış olduğumuz konuşmalarda bu arada da bir nostalji yapalım. 2 Nisan 2018 yılında en son toplantımı sizinle yapmıştım, şimdi Haziran ayında 2022 yılında 4 sene sonra tekrar bir araya geldik Allah’a şükürler olsun rabbim bizleri bir araya getirdi, oradaki konuşmalarımızı da ifade etmiştik, anlatmıştık 4 sene çok çabuk gelir geçer, mevcut başkanımızın 23 tane projesi vardı” dedi.

"YARIM KALAN İŞİMİZİ ALMAK İÇİN ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM"
Bu projeleri ile ilgili açıklamaları vardı bizde Elazığ’ı düşündüğümüzden dolayı Elazığ’ı sevdiğimizden dolayı inşallah bu projeler yerine gelir temennilerinde bulunduk ve bunun takipçisi olacağımızı da ifade ettik. 4 sene geldi geçti bizde çok güzel işler yapacağı dönemde mevcut başkanımızın deprem süreci, pandemi süreci daha güzel işler yapacağı bir süreçte arkadaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucu Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu biz yeterli görmedik, muhakkak oda iyi niyetiyle bir şeyler yapmıştır. Biz yeterli görmediğimizden dolayı dostlarımız ile bir araya geldik tekrar karar aldık tekrar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık adaylığını açıklamak için burada bulunuyoruz. Allah nasip ederse Ekim ve Kasım ayında Elazığ tekrar Ticaret ve Sanayi odası seçimleri yapılacaktır bizde ekibimizle arkadaşlarımızla defalarca istişare yaptık siz değerli basın mensupları ile birlikte Allah nasip ederse yarım kalan işimizi almak için tekrar adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.