İhlas Haber Ajansına Beş Ödül!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından bu yıl 36'ncısı düzenlenen Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışmasında İhlas Haber Ajansı (İHA) 5 ödüle layık görüldü.

İhlas Haber Ajansına Beş Ödül!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en yaygın meslek örgütlerinden olan GGC’nin bu yıl 36’ncısını düzenlediği Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödüllerini Yarışmasını kazananlar belli oldu.

İHA Elazığ muhabiri Kamil Can Kılıç ve Hamdin Kılıç, Haber Kategorisinde ‘Robinson Dede’ haberiyle birincilik, Kamil Can Kılıç ve Rıdvan Yeşilırmak ise Dron Kategorisinde ‘Elazığ sisten kayboldu’ çalışması birincilik elde ederken, İnternet Haberi Dalında Ahmet Mücahit Kantarcıoğlu ‘12 yıl önce dünya turuna çıkan Japon turist Elazığ’da bıçaklandı’ haberi ile mansiyon ödülü aldı.

Ayrıca İHA Diyarbakır muhabiri Murat Başal, Araştırma Haber Dalında seri kategorisinde Kürt göçer aşiretinin hayvancılık, doğa kültür ilişkisi ve Ardahan Üniversitesinde doktora tezi yapmak için 1 yıl boyunca göçerlerle yaşayan Özlem Akgün’ün 4 başlıkla yapıldığı tez haberine birincilik, Rıdvan Kılıç ise ‘Diyarbakırlı kuyumcudan alkışlanacak hareket’ çalışması ile mansiyon ödülüne layık görüldü.