İmam Hatipliler Vefa Buluşması Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi ile ÖNDER İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'İmam Hatipliler Vefa Buluşması' programı, Yakup Kılıç Spor Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İmam Hatipliler Vefa Buluşması Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ eski Milletvekili Tahir Şaşmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum kuruluş müdürleri, STK başkanları, İmam Hatip öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa, şair-yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, ezgilerin üstadı Ömer Karaoğlu ve Dünya Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Habip Deveci konuk olarak katıldı. 

"İMAM HATİP ARTIK EN ÇOK TERCİH EDİLEN OKULLAR ARASINDA YER ALIYOR"
Programda konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tek partili dönemde kapatılan imam hatip okullarını tekrar açan Şehit Başbakan Adnan Menderes, dönemin Milli Eğitim Bakanı Tevfik İleri ve İmam-Hatipler denilince akla gelen ilk isim olan Celalettin Ökten Hoca başta olmak üzere imam hatip okullarının temelini atan, bu okulların tüm yurtta yaygınlaşmasında, kök salmasında emeği olanlara şükranlarını ifade ederek, “Bugün bu okullarımız artık en çok tercih edilen okullar arasında yerini aldı. Milletin değerleriyle büyüyen bu okullarımız, bilim ve teknoloji ışığında başarı grafiğini her geçen gün artırmaktadır. İmam Hatipler sıradan bir eğitim öğretim kurumu olmanın ötesinde, büyük ve güçlü Türkiye inşasına katkı sağlamaya devam edecektir. Milletin bağrından çıkan bu okullar, ülkesine ve milletine bağlı nesiller yetiştirmeye devam edecektir.” diye konuştu.

"BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
İmam Hatipliler Vefa Buluşması programına destekleri dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden ÖNDER Elazığ İl Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, “Elazığ İmam Hatip Lisesi mezunumuz Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ile günler öncesinden böylesi güzel bir programı planladık ve eksiksiz bir şekilde buluşmanın sağlanması adına çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Programa katılan misafirler, Vefa Buluşması’nda tüm ayrıntının düşünüldüğünü belirterek yeni program taleplerini ilettiler. Bizler de ÖNDER olarak Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na camiamız adına teşekkür ediyor, bir başka programda buluşmak dileğiyle, programda emeği olan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye kaydetti.