İYİ Parti Teşkilatı Basınla Biraraya Geldi

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler ve teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi...

İYİ Parti Teşkilatı Basınla Biraraya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, İl Ve Merkez İlçe Teşkilatı ve yönetimi, Elazığ’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Gürgözeler, İYİ Parti’nin Elazığ’ın sorunlarına çözüm bulacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine atanan Servet Gürgözeler, yönetimiyle birlikte Elazığ’daki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

"LİYAKAT ESAS ALINACAK"
Çok sayıda partilinin de katıldığı programda konuşan İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, İYİ Parti iktidarında bölücülük ve ötekileştirmenin olmayacağını ifade ederek, parlamenter sisteme de vurgu yaptı. Gürgözeler, “İYİ Parti iktidarında bölücülük benden olanlar olmayanlar diye ayrımcılık, ötekileştirme ve dışlama olmayacaktır. Adam kayırma değil liyakat esas alınacaktır” dedi.

Başkan Gürgözeler, İYİ Parti’nin Elazığ’ın sorunlarına çözüm yolu bulmak için çalışacağını ifade etti. Görgözeler, İYİ Parti ülke genelinde her türlü sıkıntılara çare bulurken Elazığ özelinde de çalışmalarıyla Elazığ halkının yüzünü güldürecektir. Öncelikle ve özellikle Elâzığ’ımızın kangren olmuş dertlerine çare bulunacak, şehrimize hâkim olan sahipsizlik imajı silinecektir” ifadelerini kullandı.

"ELAZIĞ GÖÇ VEREN İL OLMAKTAN KURTULACAK"
Servet Gürgözeler, Kuzova ve Uluova Sulama Projeleri’’nin İYİ Parti iktidarında gerçekleşeğini söyledi. Gürgözeler, “Elazığ sosyoekonomik sıralamada 2002 yılında 32. Sırada iken 2010 yılında 46. Sıraya gerileri halen daha gerilemeye devam etmektedir. Bugün itibariyle varlığını sürdürme savaşı veriyor. Her seçim öncesi gündeme taşınan Kuzova ve Uluova Sulama projeleri İYİ Parti iktidarında gerçekleştirilecektir. Partimiz iktidarında ovalarımız can suyuna kavuşacak ve suyu olan hasretleri son bulacaktır. Böylece bir yandan işsizimize iş sahaları doğacak ve Elazığ’ımız göç veren illerden olmaktan kurtulacaktır” diye konuştu.