İYİ Partili Ercan, Elazığ'ın Sorunlarını Ankara'ya Taşıdı

Başarılı İş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, ilimizin sorunları ve bunların çözümü ile ilgili hazırladığı dosyayı İYİ Parti Genel Merkezine sundu...

İYİ Partili Ercan, Elazığ'ın Sorunlarını Ankara'ya Taşıdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin başarılı iş insanlarından, İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Elazığ'ın sorunlarına kayıtsız kalmadan çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. 

ERCAN, İLİMİZİN SORUNLARINI İYİ PARTİ GENEL MERKEZİNE TAŞIDI
Bu kapsamda İYİ Partili Ercan ilimizin sorunları ve bunların çözümü ile ilgili hazırladığı dosyayı takdim etmek üzere İYİ Parti Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleriyle görüştü.

İyi Parti Gurup toplantısına da katılan Ercan, başta tarımsal üretim olmak üzere ilimizin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili hazırladığı çalışmalarını parti yetkililerine sundu.

ERCAN, GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINI ZİYARET ETTİ
İyi Parti Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı, Ümit Dikbayır, Rıdvan Uz ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nu  makamında ziyaret eden Ercan, ilimizin sosyo-ekonomik sorunları hakkında hazırladığı dosyayı takdim etti.

"ELAZIĞ SEÇİMLERİNE ÖZEL İLGİ GÖSTERECEĞİZ"
Başarılı İş İnsanı Yüksel Ercan’ı, “Ata-baba şehrinden gelen misafirlerimiz” diyerek karşılayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ise Elazığ’a çok önem verdiğini,  Elazığ seçimlerine özel ilgi göstereceğini ifade ederek tüm hemşehrilerine selamlarını iletti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nu TBMM’de ziyaret eden Ercan, ilimiz sanayi ve ekonomisinin sıkıntılarını aktardı.

Türk ekonomisinin sıkıntılarını, başta vatandaş olmak üzere sanayici, iş insanı ve her kesimden insanın yaşadığına dikkat çeken Dervişoğlu,  Elazığ’ın parti olarak kendileri için çok önemli bir il olduğunu ifade ederek, seçim sürecinde Elazığ’a özel ilgi göstereceklerini belirterek, bu süreçte yapılması gerekenlerle ilgili tecrübelerini paylaştı.

ERCAN, AĞIRALİOĞLU VE CİNİSLİ İLE DE BİRARAYA GELDİ
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ile de TBMM’de görüşen Ercan, Parti gurup toplantısına katılarak Genel Başkan Akşener’in  güncel konularla ilgili değerlendirmelerini  dinledi.

ERCAN, ELAZIĞLI AKADEMİSYENLERLE BİRARAYA GELDİ
Ortadoğu Teknik Üniversitesi ile  TOBB üniversitesinde görevli Elazığlı akademisyenlerle de  biraraya gelen Ercan, alanlarında donanımlı ve uzman akademisyenlerimizle  ilimizin kalkınması ve gelişmesi noktasında istişarelerde bulundu onlardan gelen teklif, öneri ve projeler üzerinde çalışılacağını dile getirdi.

"İLİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZME NOKTASINDA ÖNEMLİ BİR ADIM"
İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezi ve TBMM ziyaretlerinin, ilk seçimlerde iktidara gelecek Millet İttifakı hükümetinin ilimizin sorunlarını çözme noktasında önemli bir adım olduğunu ifade ederek, görüşmelerde kendisine ve şehrimize yakın ilgi gösteren Genel Başkan yardımcıları ve milletvekillerine teşekkür etti.