Kanal 23 Ailesi, 27. Yılını Kutlamanın Gururunu Yaşıyor

Türkiye'nin 8.Özel televizyonu olarak yayın hayatına başlayan Kanal 23 Televizyonu, doğru, tarafsız ve ilkeli yayın politikası ile 27 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor...

Kanal 23 Ailesi, 27. Yılını Kutlamanın Gururunu Yaşıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Ocak 1994 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin 8. özel televizyonu olması özelliğiyle televizyon yayıncılığı tarihinde önemli bir yere sahip olan Kanal 23 Televizyonu 27. yılını geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

EN SEÇKİN TELEVİZYON KANALLARINDAN BİRİSİ OLDU
Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel tarafından kurulan, 2018 yılında ise Har Group bünyesine geçen ve Doruk Medya A.Ş. çatısı altında Yönetim Kurulu Başkanlığını Av. Esra Soylu’nun yaptığı, Genel Müdürlüğünü genç işadamı Yunus Evliyaoğlu ile Genel Yayın Yönetmenliğini başarılı gazeteci Metin Eren Erol'un yürüttüğü  Kanal 23, bugünkü süreçte birçok ulusal kanal ile rekabet edebilecek bir teknik donatı ve tecrübeli kadrosu ile ülkemizin seçkin televizyon kanallarından birisi haline gelmeyi başardı. 

TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA YERİNİ ALDI
1 Aralık 2014 tarihinde karasal yayından uydu yayınına geçen ve teknolojisini her yıl yenileyen Kanal 23, Digitürk ve TV Plus gibi dijital platformlarda da yer alarak gücüne güç kattı.

Günlük akış içerisinde, gerek Elazığ gerek Türkiye ve gerekse de Dünya’da meydana gelen önemli gelişmeleri canlı yayınlar, haber bültenleri ve aktüel programlar aracılığı ile izleyicileriyle buluşturan Kanal 23,  yirmi dört saat kesintisiz yayını ile dünyanın her yerinden izlenebilme olanağı sunuyor.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Kanal 23 Televizyonunun bugünlere gelmesinde en büyük payı olan İbrahim Taşel hocamız başta olmak üzere, Soylu ve Evliyaoğlu Ailesi ile tüm çalışanlarına ve ekibinine başarılar diliyoruz...