Kanser Hastası Buket'in Babasından Hayırsever İş İnsanı Demirci'ye Teşekkür

Elazığ'da yaşayan 33 yaşındaki kanser hastası Buket Özdemir'in babası Suat Özdemir, kızının tedavi sürecinde kendilerine maddi ve manevi olarak destek veren Elazığlı iş insanı Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'ye teşekkür etti.

Kanser Hastası Buket'in Babasından Hayırsever İş İnsanı Demirci'ye Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da yaşayan 3 çocuk babası Suat Özdemir, kanser hastası kızının tedavi masraflarını üstlenen iş insanı Veysel Demirci’ye minnettar olduklarını ifade etti. 

Zorlu bir süreçten geçtiklerini anlatan Özdemir, “Ben 3 çocuk babası biriyim. Allah tarafından bizlere imtihan olarak bu hastalık verildi. Benim kızım Buket 33 yaşında, henüz hayatının baharında. Maalesef böyle bir hastalığa yakalandı. Kızım maalesef bu hastalık sebebiyle 5 organını kaybetti. Pankreas kanseri tedavisi görüyor. Bu hastalığının yükü hem maddi hem de manevi olarak çok ağır. Kızıma 5 ayda bir çorap almak zorundayız. Bu çorapların değeri 500 dolar civarında ve yurt dışından getiriliyor. Çorap değişim zamanlarında da 300 lira her seansa ücret alınıyor. Bu zorlu süreci nasıl atlatacağız diye düşünürken AK Parti İl Başkanlığına giderek Şerafettin Yıldırım beyle görüştük. Kendisi bize yardımcı oldu. Gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra bizi Ankara’ya gönderdi. Elazığlı hemşerimiz Veysel Demirci beyin yanına geldik. Durumumuzu anlattık. Kızımın tedavisine hastanede başlandı. Maddi ve manevi olarak bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan Veysel beye çok teşekkür ediyorum. Kendisi gayet kibar ve alçakgönüllü biri. Bundan sonraki tedavi masraflarını da üstleneceğini söyledi. Veysel bey Elazığ için büyük bir değer. Elazığ’ın yetiştirdiği en yardımsever şahsiyetlerden biri. İl Başkanımıza da buradan teşekkür ederim. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Hastaların yakınlarına sabır versin. Gerçekten zor bir durum.” ifadelerini kullandı.