Kayhan Topal, A Klasman Hakemi Oldu

Topal, hakemlikte en üst klasmanda...

Kayhan Topal, A Klasman Hakemi Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayahan Topal, 2019-2020 sezonundan itibaren Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi en üst takımların bulunduğu Süper Lig Maçlarında A klasman hakemi olarak görev alabilecek. 

Türkiye Basketbol Federasyonu bünyesinde klasman hakemliği ve klasman gözlemciliği yaptıktan sonra, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) bünyesinde klasman hakemliğine devam eden Kayahan Topal, büyük bir başarıya imza atarak en üst kategori olan A Klasmanına yükseldi.

MHK açıkladı...

TBESF Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrası ligde geçen sezon 14 maça çıkan Kayahan Topal, 2019-2020 sezonundan itibaren Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi en üst takımların bulunduğu Süper Lig Maçlarında A klasman hakemi olarak görev alabilecek. 

Elazığ'da bir ilk!

Türkiye Basketbol Federasyonu bünyesinde klasman hakemliği ve klasman gözlemciliği de yapan Kayahan Topal, hatırlanacağı üzere burada da C ve B klasmanlarında görev almış, bayanlar süper lig, erkekler 2.ligleri başta olmak üzere çeşitli kategorilerde sahaya çıkmıştı. Terfi sonrası Kayahan Topal, Elazığ'da TBESF bünyesinde A klasmana yükselme başarısı gösteren ilk ve tek basketbol hakemi olarak da yer alma başarısı göstermiş oldu.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, A Klasman hakemliğine yükselen Kayhan Topal'a yeni görevinde başarılar dileriz.