Konfeksiyoncular Saat 23.00'a Kadar Açık Kalabilecek

Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın, konfeksiyoncuların bayrama kadar saat 23.00'e kadar açık tutulmalarına izin vermesinin ardından Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş'tan Vali Kaldırım'a teşekkür mesajı geldi.

Konfeksiyoncular Saat 23.00'a Kadar Açık Kalabilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Esnafın zor günler geçirdiğini ve bundan dolayı konfeksiyoncu esnafının bayrama kadar işletmelerini saat 23.00’e kadar açık tutmaları için yetkilerden destek isteklerinin bu taleplerinin olumlu sonuçlandığını duyurdu.

Vali Çetin Oktay Kaldırım tarafından taleplerinin olumlu karşılandığını ifade eden Başkan Ulaş,“Sayın valimiz gerçekten ‘esnaf dostu’ dedi.

Esnafların gerekli tedbirleri alarak işyerlerini bayrama kadar saat: 23.00’e kadar açık tutabileceklerini ifade eden Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş, “Bizler esnafımızın zor durumda olduğu ve işletmelerini bayrama kadar saat 23.00’e kadar açık tutmalarını istemiştik. Yetkililerimiz bu talebimizi olumlu karşıladılar bu da bizleri çok mutlu etti. Ben şahsım ve esnaflarım adına talebimize olumlu karşılık veren başta Valimize ve yetkililerimize teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum” dedi.