Kovancılar'da Yöresel Ürün Çarşısı Kuruluyor!

Göreve seçildiği günden bu yana büyük hizmetler yaparak ilçe halkının takdirini kazanan Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçe sınırları içerisinde atıl halde bulunan Çakırkaş Mesire Alanını yeniden dizayn ederek bu alan içerisinde hizmet verecek olan yöresel ürün çarşısı için kolları sıvadı...

Kovancılar'da Yöresel Ürün Çarşısı Kuruluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yapımına devam edilen Çakırkaş Mesire Alanı içinde hizmet verecek olan yöresel ürünler çarşısında ilk kazma vuruldu. 

Kovancılar Belediyesi tarafından 158 bin metre kare üzerine inşaa edilen Çakırkaş mesire alanında hizmete girece olan yöresel ürünler çarşısının temeli Belediye Başkanı Hacı Akpınar'ın katılımıyla atıldı.

En kısa zamanda hizmete girecek olan, Çakırkaş Mesire Alanı ve Yöresel Ürünler Çarşısı ile ilgili açıklamlarda bulunan Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, '158 bin m2 üzerine inşa edeceğimiz yeni mesire alanımızın içerisinde yer alacak olan yöresel ürün çarşısı için bugün ilk kazmayı vurduk. Yöresel ürün çarşımız 440 m2 oturma alanı ile toplamda 880 m2 alanda inşa edeceğimiz 15 ayrın bölümden oluşan içerisinde iş yerleri,bay bayan mescitleri ve sosyal donatıları ile inşaat çalışmalarını tamamlayıp hizmete sunacağız. Memleketimize hayırlı olsun' dedi.