'Kralım' Sahalara Geri Döndü

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, koronavirüs hastalığını yenerek görevinin başına döndü.

'Kralım' Sahalara Geri Döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin başarılı gazetecilerinden olan, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık,  koronavirüs hastalığını yenerek sahalara geri döndü.

Basın camiasının sevilen isimlerinden olan ve karşılaştığı her kişiye "kralım" sözüyle hitap ederek  yüzlerde tebessüm bırakan Zeki Akbıyık, Eylül ayı ortalarında koronavirüs hastalığına yakalanmış ve evinde tedaviye alınmıştı. 

Tecrübeli televizyoncu ve gazeteciden sevindiren haber geldi. Akbıyık'ın koronavirüs hastalığını yendiği öğrenildi. 

Gazeteci Zeki Akbıyık, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, bugün yaptırdığı PCR testinin nefatif çıktığını belirtti. 

Akbıyık, "Bugün yaptırdığım PCR testi sonucu Allah'a şükürler olsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecimizde tedavimizde yakinen ilgilenen sağlık çalışanlarına; Geçmiş olsun dilekleri ve dualarıyla bizlere güç veren, ilgilerini esirgemeyen tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Sayın Akbıyık'a bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...