Maden'de Kritik Toplantısı

Elazığ'ın Maden ilçesinde bulunan Polimetal maden sahası ihalesiyle ilgili olarak yaşanan süreç ile ilgili Maden'de istişare toplantısı düzenlenecek.

Maden'de Kritik Toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın Maden ilçesinde bulunan maden rezervlerinin durumu hakkında Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz'un ev sahipliğinde değerlendirme toplantısı yapılacak.  

Elazığ ve Bölge illerimizin kalkınma ve gelişme süreçlerini doğrudan etkileyecek olan Elazığ Maden ilçesindeki Polimetal maden sahası ihalesiyle ilgili olarak ihale şartlarının bölge halkının beklentileri doğrultusunda değiştirilmesiyle ilgili iki aylık bir süre zarfında yoğun bir mücadele verilmiş,ancak tüm bu girişimlere rağmen 21 Nisan 2022 tarihinde ihalesi yapılacak olan sahayla ilgili olarak kamuoyumuzun beklentileri karşılanmamıştı.

MADEN BELEDİYESİ TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
İhale süreci hakkında yaşananlar ve yapılması gerekenler hakkında bilgilerin verileceği bir istişare toplantısı düzenleniyor.Elazığ TSO tarafından organize edilen ve ev sahipliğini Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz’un yapacağı istişare toplantısı Perşembe günü Maden Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacak.

BAŞKAN ARSLAN BİLGİLENDİRME YAPACAK
Yapılacak olan toplantıda Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, süreç hakkında bilgilendirme ve alınacak aksiyonlar hakkında bilgiler verecek.

Öte yandan düzenlenecek olan toplantıya siyasi parti il başkanları, İlçe Belediye Başkanları, STK ve Meslek Örgütü temsilcileri, Çevre illerin TSO Başkanları ile birçok isim katılım sağlayacak.