MHP Lideri Bahçeli'den Başkan Işıkver'e Tam Yetki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin imzası ile yayımlanan genelgede, Elazığ İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığına Semih Işıkver tekrardan atanırken, yönetim kurulu üyeleri de yeniden belirlendi.

MHP Lideri Bahçeli'den Başkan Işıkver'e Tam Yetki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın imzası ile yayımlanan genelgede, “Tüzüğümüzün 52. ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin Elazığ İli Kurucu Yönetim Kurulu’nun Başkanlığımız altında tüzüğümüzün 34. Madde uyarınca aşağıda isimleri yazılı üyelerden teşkil olunması uygun görülmüştür. Gereğini rica eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” denildi.

Başkan Işıkver Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Kurucu il yönetimi başkanlığı görevine getirilen MHP İl Başkanı Semih Işıkver sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleri ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın Beyefendi tarafından şahsımın İl Başkanlığında MHP Elazığ Kurucu İl Yönetimi teşkil olunmuştur. Yüce Allah bizi büyüklerimize, milletimize ve camiamıza karşı mahcup etmesin” dedi.

İşte Yönetim Kurulu Üyeleri;