Milletvekili Bulut, Elazığ'da Gençlerle İlgili Yapılan Çalışmaları Açıkladı

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'da gençlerle ilgili yapılan çalışmaları sıralayarak 'Gençlerimizi önemsiyoruz! Çalışmalarımıza duraksamadan devam edeceğiz' dedi.

Milletvekili Bulut, Elazığ'da Gençlerle İlgili Yapılan Çalışmaları Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’da gençlerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

PROJESİ BİTEN HİZMETLER 
“Elazığ’ımız ve gençlerimiz için yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor” diyen Milletvekili Metin Bulut, “Projesi Biten Hizmetler; Doğukent Stadı, Bahçelievler Sentetik Sahası, Arıcak İlçe Sahası, Gençlik Merkezi Stad Bakım Onarımı, Fethi Sekin Yurdu, Sareana ve Harput Yurdu Bakım Onarımı, Palu Genç Ofis, Arıcak Genç Ofis, Elazığ G.M Bakım Onarımı, Çok Amaçlı Spor Merkezi, Yakup Kılıç Bakım Onarımı ve 5 Adet Cep Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu Bakım Onarımı, Karakoçan Spor Salonu Bakım Onarımı” dedi. 
PROJESİ DEVAM EDEN HİZMETLER 
Milletvekili Metin Bulut, “Projesi Devam Eden Hizmetler; Yeni Şehir Stadyumu, Baskil Sahası Tribün ve Soyunma Odaları ve aydınlatma işi, 1000 kişilik Devlet Yurdu, Yeni Şehir Spor Salonu, Keban ve Ağın ilçesi tesislerin bakım onarımı, Kovancılar Spor Salonu bakım- onarım ihalesi. Gençlerimizi önemsiyoruz! Çalışmalarımıza duraksamadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.