Milletvekili Bulut, Elazığlıları Dinlemeye Devam Ediyor

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti İl binasında Elazığlı vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi...

Milletvekili Bulut, Elazığlıları Dinlemeye Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bu haftaki konuğu AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut oldu. 

Milletvekili Bulut'a taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi.

''BU UYGULAMAYLA ANKARA'YI ELAZIĞ'A GETİRMİŞ OLDUK''
''Nöbetçi Vekil'' uygulaması programında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Bulut, bu uygulamayla Ankara'yı Elazığ'a getirdiklerini belirterek “Malumunuz geçen haftalarda il başkanlığımızın başlattığı yeni bir uygulama bence fevkalade de güzel bir uygulama. Nöbetçi vekillik. Burada talebini iletmek isteyen vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle bir anlamda milletvekillerimizi buluşturmuş oluyoruz. İl binamızda, il teşkilatımızda belki pek çoğu talebini iletebilmek için Ankara gelme gerekliliği hissedecekti böylelikle Ankara’yı Elazığ’a getirmiş oldu sayın il başkanımız” ifadelerini kullandı.

''VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ''
Salonda bulunan vatandaşların sorunlarının hepsini dineleyeceğini ve çözümü noktasında elinden gelen tüm gayreti sarfedeceklerini belirten Milletvekili Bulut,  “Bildiğiniz üzere bütün bireysel talepleri karşılamak zor. Tabi gönül ister her türlü talep hemen yerine getirilsin ama bu mümkün değil!  Biz mümkün olduğu kadar şartlarımızı zorlayarak, vatandaşların talebinin yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.