Milletvekili Demirbağ'ı Yine Çıldırttılar!

Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulu'nda HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan'ın, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'a karşı çirkin sözleri üzerine ortalık karıştı. Milletvekili Demirbağ, o çirkin sözlere öyle bir cevap vererek, taşı gediğine oturttu.

Milletvekili Demirbağ'ı Yine Çıldırttılar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM Genel Kurulu bütçe görüşmelerinde yine tartışma yaşandı.  

AK Partili Grup Başkanvekili Mehmet Muş ile HDP’li Ahmet Şık arasında ‘Sarhoş’ tartışması yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine oturumu yöneten Levent Gök ara verdi. Aranın ardından AK Partili Grup Başkanvekili Mehmet Muş ve HDP’li Ahmet Şık söz aldı, yaptıkları konuşmada da taraflar tartışmayı sonlandıracak tutum göstermeyince AK Partili ve HDP’li milletvekilleri karşılıklı sözlü tartışmaya devam etti.  

HDP'li Kurtalan'dan Çirkin Sözler

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ tepki gösterince HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a karşı çirkin bir ifade kullanarak ‘Grubun Delisi’ dedi. 

Milletvekili Demirbağ Lafı Gediğine Oturttu

Bu çirkin sözlerinden ardından sinirlenen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'da ‘Evet deliyim,davamın delisiyim’ diye cevap vererek HDP'lilere karşı taşı gediğine oturttu.