Milletvekili Demirbağ, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, muhtarlara bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Milletvekili Demirbağ, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, muhtarlarla olan mesaisine Baskil’e bağlı Velipalas ve Kömürhan Bölgesi muhtarları ile devam etti.

Demirbağ’ın muhtarlarla olan toplantısına Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Murat Okubay, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Baskil İl Genel Meclis üyeleri ve AFAD Müdürü Osman Pıhtılı da eşlik etti.

İstişare toplantısında konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, amaçlarının sorunların çözümü noktasında muhtarlardan bilgi almak ve yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme yapmak olduğunu söyleyerek, “Elazığ merkezinde muhtarlarla toplantılarımız oldu. Bugünde Kömürhan bölgesindeki yakın köylerle birlikte muhtarlarımızla bir aradayız. Bu toplantıya ve önceki toplantıya katılan kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. İlçe başkanımız ve muhtarlarımızla toplantı yapıyoruz. Bu toplantıda bir taraftan da İl Genel Meclis Başkanımız, AFAD Başkanımız, Özel İdare Genel Sekreter yardımcımız burada. Bu arkadaşlarımızla beraber geldik ki burada muhtarlarımızın kafasına takılan konularda daha aydınlatıcı bilgi versinler. Bu bakımdan inşallah verimli bir toplantı olacak” dedi.