Milli Takım'da Kuntz Dönemi!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 'Türkiye benim ikinci evim gibi. Türk futbolunun potansiyelini biliyorum. Bana duyduğunuz güven için teşekkür ediyorum' dedi.

Milli Takım'da Kuntz Dönemi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hollanda mağlubiyeti sonrası Şenol Güneş ile yollarını ayıran A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi resmen başladı. Düzenlenen imza töreninde konuşan Kuntz,  TFF'den teklif geldiğinde gurur duyduğunu belirtti. 

Göreve geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Stefan Kuntz, "Hamit beni ilk aradığında gurur duydum. Büyük bir mutluluk hissediyorum ama işin büyük kısmının da bundan sonra başladığını biliyorum. Tüm gücümüzü toparlayıp Norveç maçına hazırlanacağız. Burada olmak evime dönmek gibi oldu" dedi.
"SERGEN YALÇIN'I GÖRÜNCE KAHKAHA ATTIM"
Türkiye'den erken ayrılarak hata yaptığını belirten Kuntz, "Beşiktaş’tan eski takım arkadaşım Sergen Yalçın’ı teknik direktör olarak ilk gördüğümde kahkaha attım. Teknik direktör olmasına, şampiyon olmasına saygı duyuyorum. Hayatımda oynadığım en iyi orta saha Sergen'di" ifadelerini kullandı.

"Türkiye benim ikinci evim gibi" diyen Kuntz, "Türk futbolunun potansiyelini biliyorum. Bana duyduğunuz güven için teşekkür ediyorum" dedi.
"ALMANYA İÇİN KAYIP, TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Türk futbolu için yeni bir döneme başladıklarını dile getirerek, "A Milli Takımımız herkes için vazgeçilmez tutkudur. 20 yıl sonra Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz ve bunu başarmak için çalışacağız. Dünya Kupası'na gidemezsek gerekli dersleri alacağız. Stefan Kuntz Almanya için bir kayıp, Türkiye için kazanç olacaktır. Yerli-yabancı meselesinin içine çekerek Stefan Kuntz'u yıpratmayalım" ifadelerini kullandı.
ŞENOL GÜNEŞ NE KADAR TAZMİNAT ALACAK?
Alman hocayla 3 yıllık sözleşme imzalandığını söyleyen Özdemir, "Anlaşmamız 3 yıllık olacak. Her kontratta olduğu gibi bu kontratta da tazminat maddesi mevcut. Biz bu maddeden dolayı memnunuz. Şenol Hoca ile vedalaştık. Sözleşmesinde yer alan ve hak ettiği tazminatın yarısından aşağı bir rakama anlaştık" diye konuştu.