Mollakendi Beldesinde Millet Bahçesi Hizmete Geçiyor

Mollakendi Belediyesi tarafından Güntaşı Mahallesinde yapılan ücretsiz yüzme havuzu ve şelalesiyle ilgi odağı olan 'Millet Bahçesi' hizmete giriyor...

Mollakendi Beldesinde Millet Bahçesi Hizmete Geçiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Mollakendi Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Enis Doğan, belde de eksik görülen hizmetlerin yapılması noktasında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Başkan Mehmet Enis Doğan'ın seçim vaatleri arasında yer alan aynı zamanda  belediyenin vizyon projeleri arasında gösterilen Mollakendi Belediyesi Şelale Park ve ücretsiz yüzme havuzunun içinde bulunduğu 'Millet Bahçesi 'yapımı tamamlandı.

Bu kapsamda beldenin Güntaşı Mahallesinde yapılan Millet Bahçesi vatandaşlara ücretsiz hizmet sunacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan; "Göreve geldiğimiz günden itibaren belde sakinlerimizin mutluluğunu esas alan çalışmalara imzamızı atıyoruz. Belediye binamızın modern tadilatı, yollarımızın asfaltı derken bugün de Köğenk (Güntaşı) Mahallemize Millet Bahçemizi kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sevgili evlatlarımızla ve belde sakinlerimizle birlikte havuzumuzda güzel vakit geçirdik. Bundan sonra da hizmetlerin su gibi akacağı müjdesini vermek istiyorum. Bu kapsamda Millet Bahçemiz tüm vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet sunacaktır. Beldemize hayırlı olsun" dedi.